ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

En liten tjuv:)

Publicerad 2010-04-07 09:34:36 i Allmänt,

Jag har sorterat alla Tyras bebbeleksaker och lagt i en back i lillens rum, men nu helt plötsligt dyker dom allt som oftast upp på Tyras rum. Innan har dom inte varit ett dugg intressanta men nu så är dom det mest spännande som kunnat hända detta hemmet:)

Det har börjat förberedas en del till lillens rum nu och idag ska jag, mamma och Tyra ut på Ikea och handla spjälsängen. Har även mina funderingar på att färga tyget till vaggan så att den passar in i vårt sovrum och mjuklift till syskonvagnen ska tas in och tvättas och liggdelen till vår andra vagn ska förberedas.
Shit nu börjar det bli sådär mys som jag pratade om för ett tag sen. Allt det här pysslandet gör ju det hela så mer verkligt.
Idag är det 37 dagar till bf. Men efetr att ha träffat läkaren igår så bör jag väl förbereda mig på att gå över. Hon sa nämligen att har man gjort det med första barnet så är chansen stor att man gör det med andra också. Dock finns det ju alltid undantag men knappast att jag har den turen att få föda när det faktiskt är dax.
Känner mig dock lite orolig för hur stort detta barnet kan bli om jag går över. Är superduper rädd för att den ska fastna eller att jag ska spricka en massa.
Därför är jag nu en av dom som ger Hallonbladste en chans. Drack endast en kopp igår för det ger verkligen sammandragningar och inte vill jag ha liten för tidigt utan sådär till början av maj är perfekt för då är den färdigjäst.

Men så här står det om det:

"Hallonbladste har mycket högt järninnehåll och är i största allmänhet näringsrikt. Stärker livmodern, ger en smidigare och snabbare förlossning, minskar bristningar i underlivet och påskyndar läkning och återhämtning efter förlossning. Hallonblad innehåller oxytocin, det hormon som frigörs i hypofysen för att framkalla sammandragningar i livmodern.
Hallonbladste får endast användas efter vecka 35 och om man upplever att man får väldigt mycket sammandragningar så ska man genast upphöra att dricka detta te och i så fall försöka igen efter vecka 38."

Så det är väl värt att ge det en chans tycker jag.

När jag försökte bli gravid första gången så försökte vi i 4 månader och ingenting. Till 5:e försöket provade jag att äta rosenrot+ bisolvon och den månaden blev jag gravid för första gången. Dock slutade det i missfall. Vi försökte som vanligt i 2 månader men inget så jag provade rosenrot + bisolvon igen och den gången blev jag gravid med älskade Tyra.
Sen inför första försöket med denna bebben åt jag rosenrot + bisolvon igen och då blev vi gravida med lille Ragnar så personligen tror jag att det hjälpt mig att bli gravid.

Märks nu att det börjar bli nära för just nu är det mycket graviditet occh förlossning som cirkulerar i mitt huvud.
Men så fort Tyra är vaken så är det fokus på henne så då hinner man inte med att tänka på något.
Lilla fröken bus testar allt och tycker livet i hus är lajbans.
Ni skulle sett henne när vi var ute i trädgården i måndags. Hon hjälpte pappa att gräva i rabatterna och mamma att skruva upp gungställningen. Hon gick och flinade och skrattade hela tiden och hämtade oss stup i kvarten för att ta med oss in i hennes stuga. Gullunge vad du kan göra en lycklig.
Så det får allt bli en sväng och handla lite jord och blommor idag så att vi kan plantera i vår brunn.
Nu ska jag njuta av att solen är framme.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-04-07 11:43:19

Tänk snart e vi 2 barns mammor Sofie :)



Vilken söt påskkärring ni fångade på bild :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela