ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Härliga tisdag

Publicerad 2010-04-27 10:02:41 i Allmänt,

Igår var jag hos barnmorskan för att kolla minimini-Persson och där såg allt fint ut. Hon sa att förmodligen blir det en tjock bebis så då är det väl bara till att ställa sig in på det. Hade ju hoppats på att denna skulle köra modellen mindre än Tyra men dom verkar ju ta efter sin mor och ha lätt för att lägga på hullet hehe. Fast kan ju knappast tro att det gör så himla mycket mindre ont att krysta ut en bebis som är kanske ½-1 kilo lättare så länge den inte har ett jättehuvud. Men det är nog det som faktiskt är min största skräck att den ska fastna, försöker att inte tänka på det men när jag får höra att det är en tjock bebis så är det ganska svårt att blunda för det. Ush jag tänker verkligen för mycket :/
Allt annat såg fint ut men hon tycket jag skulle ställa mig in på att gå över för sist så hade jag det så himla jobbigt då jag faktiskt trodde att Tyra skulle komma innan. Men nu mår jag mycket bättre så just nu känns det inte längre som att jag går under.
Sen passar det inte så jättebra att föda barn nu då Tyrisen är sjuker. Hon vaknade flera gånger igår helt hysterisk varje gång hon hostade så till sist fick hon komma upp och mysa först med mammsen och sen med pappsen. Det var verkligen skitgulligt för när jag satt i köket och kollade på datorn så hörde jag dom två ligga på soffan och diskutera tv-programet på Discovery om hur man byggde motorcyklar. Daniel verkligen förklarade och hon babblade tillbaka. Och när jag kom in i rummet så tittade hon på mig, pekade på tvn och babblade til mig precis som om hon skulle förklara för mig. Älsklingarna mina...lööööv you.
Så inatt fick det bli att Tyra nannade mellan oss och när vi vaknade imorse var hon jätte förkyld, hostade och hade feber. Så det var inget kul humör hon var på alls. Så nä mini i magen får nog allt vänta tills storasyrran blir frisk för det kan vara ganska tufft att ta hand om en nyfödd och en sjukling.
Så idag blir det en hemmamys dag för vår del och se till så att lillan blir bättre

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela