ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ny familjemedlem

Publicerad 2010-04-28 09:30:23 i Allmänt,

Nä det är inte bebis jag pratar om . Iallafall ingen som kommit ut från mig. Nä vår förtjusande underbara familjemedlem heter DaDa (Tyras val) och är en 8 veckor gammal lejonhuvad kanin. Hon är helt underbart söt så man kan inget annant än att smälta:)
Har länge velat ha antingen en kanin eller 2 marsvin men det har liksom inte blivit av och igår när jag satt här med min sjuka gnällfis så passade jag på att titta på blocket medans Puh-filmen var igång i vanlig ordning. Och där var hon. Ringde på annonsen och pratade med en supertrevlig tjej som förklarade att hon köpt henne i fredags som sällskap till sin kanin men han hade inte accepterat henne så det hade fått bli att köpa en bur till och det hade hon inte riktigt plats för i sin lägenhet. Så då valde hon att sälja henne vidare direkt innan hon hann vänja sig vid sin nya familj. Och det är ju vi tacksamma för:-)
Så sagt och gjort jag coh Tyra tog en snabb biltur in till stan och hämtade det lilla underverket. Åhh jag är helt förälskad i henne och Tyra älskar att bara sitta och titta på henne. Hon klappar jättefint och sänker rösten när jag säger till henne. Tja jag tror vår lilla tjej är lika mycket djurälskare som sin mamma:)
Så det är kanske tur att Daniel tycker dom är söta men hemma hos andra för annars hade vi haft ett helt zoo här hehehe.
Så nu har jag faktiskt annat att tänka på istället för att snart ska jag föda barn och det känns faktiskt kanon för innan har jag ju nästan räknat timmarna tills dess att jag skulle bli igångsatt:S
Dock kan jag inte bjussa på någon bild på nya lilltjejen för hon är allt lite blyg och inte alls lätt att fotografera.
Men hon är Svart/vit wienertcknad som det så fint heter på pappret från uppfödaren.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela