ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ush

Publicerad 2010-04-13 09:22:31 i Allmänt,

Så har jag tagit det stora steget och ringt en förskola för att komma och titta. Aj AjAj i mammahjärtat säger jag bara. Vill ju som sagt inte alls lämna henne på dagis men känner mig tvingad för att Tyra ska få utvecklas och busa med kompisar hon också. Så imorgon 9.30 ska vi till första stället och bli visade runt. Kändes iallafall skönt att personen i telefonen var supertrevlig för annars hade jag aldrig gått dit.
Sen hade jag inte tänkt att hon skulle börja förrens i oktober månad och hon kommer inte vara där så många mer än 3 timmar om dagen till att börja med. Man få ju ha dom 5 timmar 3 dagar i veckan men jag känner eftersom där går ju iallafall 2 timmar till att äta och vila så då kan ju Tyra lika bra göra det hemma. Ja det där är mina tankar så får vi se hur det går.

Nu till annat.
I söndags var jag, mamma och Tyra på Ullared och handlade. Det blev en hel del saker kan jag säga. Det behövdes en del vårkläder till Tyra, lite smått till bebben och en del kläder till mig och Daniel.
Nice att ha lite nytt att ta på sig sen när bebben kommit.

Sen igår spenderade jag typ hela dagen på lasarettet.
Skulle bara på en vanlig kontroll hos min bm men när jag kom dit där så hade någon avbokat min tid utan att meddela mig. Bad dock att få träffa henne endå för att jag har börjat få ont i magen. Öm hela tiden och sen kommer det en kraftig smärta emellanåt. Efetrsom man endast kan lyssna på hjärtljuden hos min bm så skickade hon upp mig för att se vad som händer.
Det visade sig efter många prover och undersökningar att det är rejäla förvärkar jag har och dom trodde att bebisen sparkat extremt mycket när jag gått så mycket i söndags så att jag typ fått blåmärke på insidan av magen och det är därför som jag är öm hela tiden.
Skulle förvräkarna bli regelbundna så skulle jag inte bli rädd för då är det helt enkelt dax att föda barn för när man kommit så här långt så stannar dom inte upp det utan bebben är klar men dock lite liten.
Så jag får försöka ta det så lugnt man kunde med en 16-månaders hemma så att lillen iallafall fick stanna i magen i 2 veckor till och tjocka på sig.
Men jag lär säkert gå över och föda en jättebebis så inget att ropa hej över. Längtar ju massor nu tills jag får hålla h*n i min famn.

Nä nu ska jag börja tvätta upp alla nya grejs till liten så det bara ligger och väntar.
Ha en bra dag och ser ni solen så skicka hit några strålar till mig så att vi kan njuta i trädgården.
Tjing tjing

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-04-13 11:40:15

tänker på er =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela