ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Veckan snart slut igen

Publicerad 2010-04-29 09:38:46 i Allmänt,

Så var det nu min tur att åka på världens förkylning. Ont i huvud, hals och är täppt i näsan. Kroppen känns som om jag blivit påkörd av ett tåg ajajaj. Tack och lov kommer mamma strax och dumpar av lite panodil till mig. Så kanske man kan komma på rätt spår igen. Fick en kommentar av en tjej på FB att man brukar bli det innan det är dax för förlossning...snacka om att jag hoppas att hon har rätt:-)
Lillpärlan här hemma börjar dock bli frisk igen och har en massa bus att ta igen tycker hon, vet inte om jag riktigt håller med. Så får väl försöka hitta på roliga saker som hon kan göra idag men så att jag ändå ka ta det lugnt. Kan hoppas solen kommer fram så att vi kan gå ut till sandlådan. För det kan jag säga att hon älskar. Kunde knappt få ur henne igår när vi var där. Skönt att man har den här hemma och att vi har lock så att man vet att den är fräsch. Sen har vi gungorna, studsmatta, lekstugan och boll att sparka med så busa kan hon allt få göra. Nu börjar tomten bli den lekplats som vi vill ha till Tyra
Sen gillas det att sitta framför DaDas bur och kolla när hon hoppar rundor. Det verkar som mina små tjejer har fastnat för varandra för det finns ingen gång som DaDa är ute så mycket ur sitt hus som när Tyra är i det rummet. Hon står på bakbenen och är supernyfiken på vad Tyra hittar på. Och Tyra springer in där jämt och vinkar och säger Heeeej DaDa. Snacka om att jag är glad att vi valde ett namn som Tyra kan säga för det pratas massor om kaninen. Dock så brukar det pekas och sägas voff voff och mjauuu.

Nä nu gnälls det massor här så vi får hitta på något.
Attcchooo på er så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela