ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Bryter ett löfte

Publicerad 2010-08-08 09:28:28 i Allmänt,

Vet att jag lovade bilder sist jag skrev men alla kort på dopet blev tagna med mammas kamera för den är mycket bättre än vår så innan jag kan lägga in bilder här så måste jag snotta dom från henne.
Men det blev en mycket trevlig dag och alla verkade nöjda.
Dopet började klockan 12 så jag fixade till barnen och ammade Tilea vid 11,15...inte i min vildaste fantasi trodde jag att hon skulle sova igenom hela dopet....men jodå genom klockringning, psalmer och dikt sov hon.
Så alla våra dopkort med Tilea är med huvudet hängandes på henne...söte göte:)
Och Tyra ville inte alls stå framme hos oss och hänga utan klättrade upp till mormo och ner från mormor..spran och hälsade på gamlemormor och vinkade och kallade på FARMOOOR. Tyr att det var en kanonpräst vi hade som bara tyckte det var fint när hon busade runt.
Själv tog jag modet till mig och läste en dikt för Tilea..är så feg för sånt  men jag gjorde och är meganöjd.
Väl hemma så bjöds det på nybakat bröd och pålägg av alla de sorter. Trodde folk skulle tycka det var fattigt av oss men alla verkade nöjda och jag fick många komplimanger för vilken bra idé det var:)
Fick stor hjälp av mamma och mormor att lägga upp allt fint, såg verkligen lyxigt ut:)
Efter ett mycket välrensat bord så var det dax att duka fram köpekagorna och mina hemmabakade cheesecake och sen var det dax för presentöppning.
Wow vilka fina saker hon fick. Smycken, docksäng, spargrisar, en boksamling, en blöjtårta, en efterlängtad bumbosstol och money money money. Illa när en 3-månaders tjej är rikare än sin mamma hehe.
Vid 17 hade alla gäster gått och jag var helt slut. Ammade Tilea och sen badade mormor henne och Tyra så att jag skulle få vila en liten stund. La mig på mage och 3 sekunder senare sov jag som en klubbad knubbsäl.
Nästa gång jag öppnade ögonen var barnen färdigbadade, Tilea sov gott i sin vagn i trädgården och Tyra hjälpte mormor i köket. Dock var jag fortfarande trött och lite tjurig och ville absolut ha hämtemat. Jag fick som jag ville och jag lyxade till det med en kebabsallad...visst var det gott men shit va jag har mått dåligt. Känner mig bakfull och äcklig och mår allmänt urk. Nä det lär nog inte bli fler kebaber i mitt liv, inget jag lockas av alls. Och det är ju en fördel för vågen kastade ett plus några hekto i fajset på mig imorse. Inte värt det alls med tanke på hur gott jag ätit och mått innan och fått fina minustecken. Nä som sagt nya hårda tag från imorgon. Har ett nytt delmål att klara så det är bara att kämpa på.
Nä  nu ser jag ett par sprattlande ben ur vagnen så det är dax att ta upp och mysa med en nyvaken miniloppa.  

Kommentarer

Postat av: CiliaH

Publicerad 2010-08-08 10:26:52

Härligt att allt blev bra :) och skönt att mormor kunde ta lopporna så du fick sova en stund efteråt.



KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela