ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

hghjzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzjkjzjzggggggggggggggggt

Publicerad 2010-08-13 10:36:22 i Allmänt,





Idag fick jag lite hjälp av Tyra att skriva rubriken, dock kan jag inte översätta det till er men madame var mycket nöjd med sin insats så det måste ju betyda något bra:)
Kanske bara upplyste hon er om att det är fredag...japps nu tjatar kärringen om fredag igen men jag har ju sagt att jag gillar den dagen. Det är ju liksom trösklen över till att bli helg;) och då får vi ju njuta av att Daniel är hemma. Och idag är en lite extra speciell fredag. Visst fredagen den 13:de men för mig betyder det tur för idag är det exakt 3 månader sen vår lilla Tilea bestämde sig för att komma till världen i raketfart. Och i onsdags blev Tyra myra 20 månader så detta firades igår med att tjejerna fick 2 dvdfilmer. Tyra älskar kolla på film och Tilea gillar sitta i sin babysitter och titta. Och det är perfekt när barnen ska koppla av för man kan ju inte köra igenom dagarna i racerfart alltid, måste ju varva ner också. I alla fall så hade dom erbjudande på Tingeling och Pettson & Findus på Maxi så dessa fick följa med hem till oss och har redan hunnits med att kolla på och var mycket uppskattade.

Så vad hände då igår..jo det blev ju en tur till Fredriksdal och promenixa. Vi fikade och kollade på alla djuren och klättrade i ca 40 minuter runt i trollskogen.
Tyra njöt i fulla drag.
Sen var det dax att åka hem och laga middag...gjorde detta receptet http://www.kokaihop.se/recept/italiensk-kottfarssas och kan verkligen rekomendera det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela