ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Massa projekt

Publicerad 2010-08-04 10:37:16 i Allmänt,

Hoho jag lever...har bara fullt upp nu inför dopet på lördag.
Vi var ju klara med allt här hemma men som jag nämnde i förra inlägget så blev det rumbyte för fullt i vårt lilla paradis. Så numera har flickorna ett stort flickrum och jag måste faktiskt skryta lite och säga att det blev perfekt. Är superduper nöjd och Tyra verkar inte alls missnöjd. Tilea kan få plats att ligga på sin filt med babygymmet utan att vi måste klättra över henne så det är perfekt med så mycket yta.
Sen har ju Tyra det ganska lyxigt just nu eftersom lillasyster är så liten att hon inte leker och hon sover fortfarande hos mamma och pappa så i princip blir det ju Tyras rum.
Och hos oss så är det ju Nalle Puh för hela slanten så givetvis så är det ju han som dekorerar väggarna i rummet:)
Sen har Tyra blivit en stor tjej. Ena sidan på spjälsängen är bortplockad och hon har inte ens en kant som hindrar henne från att ramla ner utan det verkar som hon klarar det kanon ändå. Självklart har jag lagt tjocka täcken under ifall hon skulle ramla ner och om det skulle ske så blir det en snabb tur ut på Ikea och handla en extrakant. Men eftersom vi ska få "lyxen" att få ett enormt Ikea här i Helsingborg så har dom just nu knappt ett skit i sortimentet.
Sen det enda som fattas i rummet är en matta och en tv, men det kommer nog bli ett senare projekt.

Nä dax att fortsätta pysslandet...foto kommer senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela