ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Hav av bollar och husplaner

Publicerad 2010-01-21 10:10:57 i Allmänt,

Idag är det precis 4 veckor tills nycklarna till villan är i våra händer:-D Åhh det ska bli så mysigt att få komma in och börja planera och fixa och dona.
Det blir mycket vitt för det är så himla snyggt. Badrummet ska renoveras direkt eftersom beige tapet med bruna träd inte riktigt faller oss i smaken. Avokadogröna badkar, vask och toastol kommer också få lämna sina platser ganska så snabbt för in ska våra nyheter. Det kommer bli vitt kakel på väggarna, svart mosaik i modellen större på golv och på en fondvägg bakom badkaret, nytt vitt badkar med svart front, ny toastol och handfat i vitt med svart tvättställsskåp med matchande högskåp och ny snygg spegel med spotlights. Tror det kommer bli supersnyggt. Sen har Daniel hittat och beställt världens snyggaste blandare men den får allt bli en överraskning tills bilderna kommer på det färdiga badrummet;)
Sen eftersom vi har en liten prinsessa så blir Tyras rum givetvis rosa. Men tanken är inte att det ska bli så himla puttinuttigt för det är inte alls sån som hon är. Utan nä mamman har planer för det där rummet. Har redan börjat köpa grejs till det såsom gardintyg och saker till väggarna och kollat ut vilken leksaksförvaring som ska inhandlas. Åhh jag dreglar bara vid tanken på allt som ska fixas, för jag ÄLSKAR inredning:)

Men ialla fall så just nu bor vi ju hos min mamma och hennes sambo. Så för Tyra ser just nu en normal familj ut såhär. Tyra, mamma, pappa, mormor och Uffe...typ har inte alla det så hehe. Och mormor gillar ju verkligen att skämma bort sina barnbarn så igår kom hon hem med ett supercoolt tält med 250 bollar i. Där i spenderade Tyra hela kvällen igår tills jag fick in och hämta henne för att gå och nanna. Och direkt i morse när hon vaknade och vi kom ut i vardagsrummet så dök hon in i tältet och var där tills det var dax för vilostund. För idag är det viktigt med vilan eftersom vi ska på kalas i eftermiddag. Men ialla fall det där tältet är nog bäste grejen på länge....she loves it.

Just nu sitter jag och slappar framför tv.n med datorn i knäet. Det pratas mat på R.R så jag blir ju helt hungrig. Om man skulle gå och fixa sig en smoothie eller något annat gott.

Se hela bilden

















Så önskar jag er alla en riktigt bra torsdag...snart är det helg gott folk:)

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-01-21 11:43:19

Vart inhandlade Tyras mormor de tältet med bollarna? C ya later =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela