ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Äntligen fredag:)

Publicerad 2010-01-29 10:57:23 i Allmänt,

Igår orkade jag inte skriva något utan la all min energi på min lilla älskling. Det är inte så mycket ork man har just nu så då ger jag hellre allt till Tyra. Igår packade vi ihop oss och stack till Filbornabadet och plaskade och bastade. Det var supermysigt och känns så skönt att få göra såna saker för henne för hon ÄLSKAR det verkligen.
Det enda tråkiga var att när vi satt i bastun så kom en äldra kvinna från personalen in och frågade om jag hade mina saker i det omklädningsrummet och sa att nästa gång jag kom dit så fick vi använda de andra 2 omklädningsrummen för detta skulle vara låst på dagarna. Det tråkiga är då som jag sa till henne att i de andra omklädningsrummen finns inget skötbord där jag kan byta och klä på Tyra och inte tänker jag lägga henne på golvet. Bänkarna är ju smala och inte speciellt sköna att ligga på för henne och det är lite jobbigt för mig att stå böjd med min onda gravidrygg. Men nä detta omklädningsrummet användes endast till babysim och vattengympa. Men jag fick inte tro att jag inte var välkommen...dahh nä efter mitt 10-gångerskort är slut så lockar inte filborna något speciellt igen och det sa jag till henne också. Viktigare att ha ett låst omklädningsrum än nöjda kunder. Så ett stort stort minus för Filborna.

Men efter badet packade vi in oss i bilen och körde en sväng till Maxi...alla som känner mig vet att jag hänger OFTA på Maxi...det blev en runda bland leksakerna och sen plockade vi ihop allt smått och gott som behövdes för en ostbricka på kvällen. Jag har längtat efter det hur mycket som helst så nu jäklar skulle det bli fixat. Och gott var det kan jag säga:)

Så idag är det då fredag och jag är megatrött. Borde verkligen passa på att vila medans Tyra sover för sen finns det inte en chans till det. Måste nog faktiskt börja ta mina järntabletter som jag ska för denna zoombielooken klär mig inte. Hade behövt fixa med tvätten....fast kan ju lova att ingen som själ den från mig om jag tar mig en liten förmiddagslur på soffan:-) så den får nog vänta lite.
Ska bli så skönt när lillen kommit så man inte är så öm i kroppen och trött mer...snön ska bort och jag vill att det blir grönt och fint ute. Tänk att i år kommer vi faktiskt att ha en helt egen trädgård att vara i. Åhhh så härligt.


Nä gott folk nu kallar kudden en liten stund. Ska drömma om vårt hus och hur vi ska ha det där.
Ha en härlig fredag och en superhelg.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-01-30 19:23:06

Va på Maxi idag... E du avis nu? =)

Kan du fråga din mamma var hon köpte tältet och bollarna till Tyra? Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela