ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Bråktisdag

Publicerad 2010-03-16 08:24:53 i Allmänt,

Vilken start på dagen:/ Vaknade 5.30 av att Tyra hostade som bara den. Ush vad jag mår dåligt av att se henne sjuk. Den lilla kroppen blir ju helt krampig när hon får sina hostanfall så idag blir det till att ringa läkaren och se till att få en tid för det här funkar inte längre. Nu vill hon inte ens dricka välling utan man får muta i henne några skedar med yoggi och lite frukt för att hon ska äta. Och eftersom hon knappt äter alls så gnälls det MASSOR och det är inte det lättaste att ha tålamod för det hela dagarna även om jag verkligen gör mitt bästa.
Sen hjälper det inte att hon är dunderförkyld och 3 tänder trängt igenom på väldigt kort tid. Så nä låt min glada tjej utan massa baciller och skit vara tillbaka snart.

Nu till något positivt...
* jag älskar verkligen att ligga och titta på när min dotter sover. Kan inte förstå att jag kan ha fått en så fin underbar liten tjej....det är kärlek villjag säga!!!
* vet ni hur underbart det är att ligga i sängen och titta ut genom fönstret och se solen lysa upp alla träden.
Snart snart snart är dom gröna och då ska vi vara ute massor och njuta.
* Vi har nästan ingen snöskit kvar i vår trädgård utan den "underbart fina" gräsmattan tittar fram....(snacka om att vi kommer få fylla på och så rejält på vissa ställen) 
* Idag är det endast 59 dagar till bf...sen plus de där max 16 dagarna som man få gå över så är det max 75 dagar tills vi håller vårt pyre i famnen och Tyra är storasyster...LÄNGTAR!!!!
* Ikväll är det dax för Cougar Town igen...härligare serie får man ju leta efter:-)

Nä nu blir det telefonkö på Vc Stattena...jag är ju "bara" nr 14 i kö nu.



Kommer snart bilder på huset....lovar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela