ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Fredag!!!!

Publicerad 2010-03-19 14:23:12 i Allmänt,

Så var det då fredag och ikväll är det dax för tjejfesten med tema Crazy pink:-)
Ska bli riktigt roligt och jag gillar skarpt ideen om att alla tar med sig något gott småplock så blir det ju en plockbuffé. Självklart så tycker jag att man måste ha något sött på bordet och choklad är aldrig fel enligt mig så mitt bidrag blir kladdiga chokladmuffins. Har redan provsmakat och dom är Grrrrrrymt goda (tycker jag iallafall).
Kan ju nästan helt säkert säga att detta är sista tillfället för mig att göra något sånt här på ett bra tag. För snart är tuttarna uppbokade igen och då kommer det mest bli att hitta på saker tillsammans med familjen. Absolut inget fel med det för jag avgudar min familj. Har även en känsla av att Tyra kommer bli grymt mammig när bebben kommer så det får bli till att dela på sig. Men klart jag räcker till för alla mina älsklingar.
Jag längtar så tills det tillfället då jag har vår lilla bebbe i famnen och Tyra får träffa h*n för första gången. Sen ska det bli så underbart att börja bli rörlig igen och kunna komma ut på långa promenader, kunna springa med min dotter och göra vad jag vill utan tjocka kroppen strejkar. Visst har den blivit bättre av yogan men jag måste fortfarande ta det ganska lugnt för annars packar ryggen och bäckenet ihop direkt och det ser jag ingen anledning till att utsätta mig eller min omgivning för. För ingen mår bättre av att höra mig gnälla och behöva hjälpa mig med en massa enkla saker. Har även börjat svullna upp lätt och samla på mig en massa vatten så den porriga färgen på mina ben är numera röd/blåflammiga typ som när man är grymt kall. Grrr säger jag bara..känner mig som porrhöna nr 1 hehe. Tur man inte ser ut så här alltid;-)

Nä färdiggnällt för idag och eld i röven medans lillan sover middag för att hinna få saker gjort. Tror Daniel hade fått en hjärtinfarkt om han sett köket just nu. Inte lätt att baka med hjälp av Tyra hihi. Så här ska saneras medans jag inte har någon som slåss om disktrasan med mig.
Sen ska jag och lillan kasta oss i ett bad med MASSOR av bubblor så vi luktar gott inför kvällen. Mysigt mysigt.
Så jag önskar er alla där ute en trevlig fredag och en najsig helg ifall jag inte hinner skriva något mer.
Massa skål i alkoholfritt mousserande!!!!


                                           


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela