ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Eller inte...

Publicerad 2010-03-22 15:09:05 i Allmänt,

Ni vet den där tjejfesten som jag såg fram emot i fredags...tja jag hann vara där knappt 1 timme tror jag sen fick jag åka hem för Daniel hade blivit sjuk. Han har legat i maginfluensa hela helgen så jag och Tyra har fått bo hos mamma och Uffe för jag vågar inte riskera att bli smittad nu när det är ganska nära tills bebben kommer. 
Nä det är så typiskt när man ser fram emot något men inget att göra. Det kommer väl fler tjejfester när jag fött och ammat klart och allting;)

Igår gjorde jag en upptäckt när Tyra tjurade för att jag inte skalade bananen tillräckligt snabbt och det var att han där uppe har inte varit helt snäll mot henne. Som om det inte räcker med att hon först fick en framtand och det var jobbigt och därefter knoppade de tre andra framtänderna upp samtidigt och det har varit kaos för lillan utan nä min upptäckt var att hon även har fått en kindtand....HALLÅ liksom vad har min lilla fisunge gjort för ont för att förtjäna det. Inte konstigt ju att hon inte vill äta något, det måste ju värka som f*n i munnen på henne. Så nu har jag full förståelse för att allt bråkar för henne och att det spills en del tårar per dag.
Men samtidigt måste jag ju även berätta att hon även skiftar med sitt vanliga charmiga och helt underbara fantastiska jag så man kan verkligen stå ut de stunder som det kommer tårar och inget man gör är rätt.


Nä nu har jag kämpat här en bra stund för att få in lite nya bilder men dom kommer på fel håll hela tiden så jag ger upp innan jag blir galen.
Men nu finns dom i datorn så snart snart snart ska ni få se små glimtar av huset som tar all vår tid numera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela