ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ja du så var det snart helg!!!

Publicerad 2010-03-18 13:08:51 i Allmänt,

Så var det snart helg och dagarna bara springer förbi.
Idag var det dax för en kontroll hos bm Maritha. Lille Ragnar har vänt sig rätt i magen och ligger nu fixerad men ruckbar. Underbart att höra för jag har varit lite stirrig att den ska lägga sig med rumpan neråt...men nä baby Persson sköter sig galant och busade på för fullt för att vi inte skulle kunna kolla hjärtljuden. Varje gång Maritha hittade dom så boxade h*n runt och lekte jäkel...ja vad säger man...med oss som föräldrar och Tyra som storasyster så måste det ju bli en busunge:-)
Sen blev det en runda bort till mamsen  och sa hejs svejs och sen bort till systemet för att handla inför morgondagens tjejfest. Lugn lugn gott folk, det blev alkoholfitt;-)
Sen for jag och dottern vidare för att handla tills imorgon...men som vanligt blev korgen överfull och Tyra hade med sig något hem....hmm att man aldrig kan motstå den där söta lilla tokfian.
Ja det var 2 fina popup-böcker så då ser jag ingen större skada. Älskar att hon är tokig i böcker för jag tror verkligen att det är bra för deras språkutveckling...plus att det är en mysig stund att sitta och mysa med henne i knäet. Här läser vi böcker MÅNGA gånger varje dag så det är kul med lite variation...blev lite tjatigt ett tag med Max lampa.
Nä nu gnider sig liten i ögonen och gossar med mamsen så jag får försöka natta henne en stund. Sen ska det bakas bröd och kokas soppa på ett spik inför kvällen.
Tanken är att vi ska kladda med fingerfärg när Tyra vaknar om hon är på rätt humör.
Tjing tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela