ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Våffeldagen, löning...

Publicerad 2010-03-25 10:55:20 i Allmänt,

...underbart väder och kroppen känns helt okej idag. Kan det bli bättre?? Jo dottern är på ett underbart humör och aptiten är tillbaka...jag blir ju bara så lycklig:-)
Äntligen verkar det som våren hittat hit och det börjar så smått komma upp grönt och gult ur marken...me like.
Längtar bara tills det börjar bli ännu mer grönt och tätt runt vår trädgård så att det inte går att titta rakt in.
Sen är det väl snart dax att investera i lite trädgårdsverktyg och ge sig ut och fixa i trädgården. En stor skyffel för att ta hand om all hundskit som efterlämnats på vår gräsmatta *urk* så att man vågar släppa ut Tyra.
Det där är något som jag inte förstår, varför man använder sin trädgård som en rastplats till sin hund. Det är ju så äckligt. Och skulle nu hunden göra något när man är ute i trädgården med den så tar man väl upp det direkt...men så har inte fallet varit här utan detta verkar endast varit en rastplats för där är så j*vla mycket att man måste gå sicksack för att inte ta med en doftklump in under dojjan.

Jag skrev ju igår att vitrinskåpet äntligen är klart och nu är det fyllt också. Mycket nöjd med mitt blocketfynd och hur det blev efter allt målande.
Bebbens rum fick sig en skjuts igår när Daniel kom hem på kvällen. Så nu finns både skötbord, bokhylla och lite annat smått på plats. Sen får vi väl ut och köpa en spjälsäng till lille busfröet. Vaggan ska tas in och fixas och placeras i vårt rum. Åhh nu börjar det bli så mysigt. Älskade allt detta pysslande när jag väntade Tyra. Och nu ska min stora tjej få hjälpa mamma att göra det fint till småsyskonet.
Sen om 2 veckor blir det nog en tur upp till Ullared för oss så att det kan investeras en del nya bebbekläder och en massa vår/sommarkläder till Tyrisen.

Så nu till dagens planer. Det fixas på toaletten just nu så snart blir den väl klar, Tyra sover så jag tänkte hämta in lådorna med bebiskläder och sortera och börja tvätta.
Sen ska vi packa oss in i bilen för att köra och häls apå mormor på jobb och käka våffla. Sen har jag faktiskt ingen aning. Men denna mamman och lillfisen är nästan aldrig rastlösa så jag är inte bekymrad.
Ha en underbar vårdag och njut av solen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela