ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Härliga Fredag

Publicerad 2010-05-07 08:19:17 i Allmänt,

men vart tog det fina vädret vägen. Ush fryser ju och skulle allt kunna tänka mig lite sunshine.
Men iallafall så var frukosten nyss uppäten och hela dagen ligger framför oss. Det får bli lite tvättande för det är fortfarande någon som smyger in här och fyller på vår tvättkorg för så där mycket kläder kan omöjligt vi 3 använda, sen blir det faktiskt Ikea idag eftersom vi hoppade över det igår och därefter får dagen överraska oss.
Var i förrådet igår och fyndade en del saker till bebben och annat att packa upp här inne. Tja det finns alltid att göra när man bor i hus.
Nu har vi ju blivit vuxna på riktigt också och fått en gräsklippare så nu ska ängen på baksidan försvinna. Detta får dock maken sköta eftersom jag tror inte min kropp är så lämpad för det arbetet just nu.
Planerna för kvällen är att grilla lite:P så får vi se om det blir med sällskap eller det blir lite familjemys. Det är alltid kul att träffa folk men just nu är jag så himla trött och osocial så det känns inte så kul att bjuda hit folk.
Igår kämpade jag att vara uppe och klarade umgår till klockan 22 med min man senstupade jag i sängen och somnade innan ens huvudet landat på kudden. Och eftersom denna lillfisen i magen gillar att boxa på mammas blåsa så blir det många toabesök på natten vilket gör att jag ofta är en zombie även när jag vaknar.
Men nu börjar det faktiskt finnas ett ljus i denna tunnlen...om 7 dagar är lilla buset beräknad. Så nu är det snart slut även om jag skulle gå över. Sen tänker jag ju dock inte bli gravid igen. Älskar det jag får ut av det men som sagt så är graviditet inget för mig, utan bara en tråkig transportsträcka för att få det jag vill ha.
Nä nu ska jag krypa under filten hos min lilla tjej och kolla barnprogram.
Glöm nu inte njuta av att det är fredag:)
Se hela bilden                     







---------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela