ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ordblind

Publicerad 2010-05-18 11:28:59 i Allmänt,

eller bara 2 barn och en make som ville ha uppmärksamhet när jag skrev förra inlägget. Massor med stavfel såg jag men det får ni ta:)
Just nu borde jag faktiskt ligga i sängen och vila och ska göra det alldeles strax också men passar på att kasta in ett snabbt inlägg medans jag har en stund för mig själv.
Båda barnen nannar gott (Tilea i sin vagga här brevid och Tyra över hela mamma och pappas säng)och maken körde in och tränade en sväng så här är hur tyst som helst och jag bara sitter och njuter och tittar på mina fina flickor.
Det är verkligen underbart att ha en liten igen men vilken omställning, innan var vi 2 stycken som tog hand om Tyra men nu skiftar man liksom bara barn så det är fullt upp hela tiden. Tyra har blivit så himla pappig och igår fick jag knappt titta på henne, ush vad det värkte i mammahjärtat. Men idag har det gått riktigt bra och mamma är poppis igen. Svårt att hinna med någonting nu innan ammningen kommit igång som den ska plus att början till mjölkstockning är ingen hit. Dagen började med att Tyra väckte mig och ville mysa en stund med mamma medans hon drack välling och det är väl klart att hon ska få det<3 sen ammades Tilea och Tyra och pappsen åt frukost. Plötsligt hör jag mitt lilla gryn kalla och när jag tittar upp så kommer dom med en bricka med frukost som jag kan äta medans jag sitter i sängen och ammar. Åhh vad jag älskar er och aldrig har en macka, yoggi och juice smakat så gott.
Annars idag så blir det kanske en sväng till Jordbodalen eller kanske en sväng till Helsingör för att handla några öl till lördag då vi fira att maken blir ett år äldre på fredag.
Nä nu slog lilla sessan upp de små tittorna och jag ska pussas med henne en stund innan nästa sessa vaknar.


Det kommer finare bilder så snart jag hunnit kasta in dom i datorn. Måste även ta en bild och visa vilket frilla min dotter har:)
Tjingeling så länge ;)

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-05-18 13:09:01

Hon är så söt lilla Tilea!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela