ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Snabbis igen

Publicerad 2010-05-21 10:09:34 i Allmänt,

Har verkligen inte hunnit med att skriva på några dagar för som ni förstår så tar det ju lite tid att vänja sig att vara 2 barnsmamma. Men allt går fint och nu börjar saker och ting flyta på som dom ska. Amningen fungerar kanon, Tyra tycker verkligen som sin lillasyster och jag känner att jag räcker till för båda två ganska så bra. Tilea kan sova lite mer i sin egen säng så jag har båda armarna fria att umgås med storasyrran och det har ju varit kanonväder så vi har kunnat nyttja vår fina trädgård.
Igår planterade jag och Tyra blommor i blomsterlåderna och trimmade kanterna på gräsmattan medans Daniel klippte gräsmattan, grävde ut kanter och annat pyssel som måste göras och hela tiden låg lillasyster i vagnen och njöt och solade bort sin gulsot. En riktigt mysig familjedag.
Igår hade vi även Tileas första bvcbesök. Har fått en kanontrevlig bvc-sköterska så det känns verkligen bra.
Vikten är fortfarande låg men dom tror att den börjat vända nu så att det ska bli en liten tjockis av henne också. Hon har lite för mycket gulsot så hon ska vara mycket i dagsljus. 6 veckor har hon på sig att bli bra sen blir vi uppskickade till lasarettet. Men förutom det så är allt kanon med min lilla pärla:)

Nu ska jag umgås med min lilla familj och komma på något för att fira maken min som fyller 33 år idag<3

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-05-21 20:42:40

Ett stort grattis till maken din från familjen begovic =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela