ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Uppe med tuppen även en lördag

Publicerad 2010-05-08 08:42:24 i Allmänt,

Inte frångår man sina rutiner bara för att det är helg. Upp hela familjen med tuppen klockan 7 och se vad dagen har att erbjuda. Vi trodde att kanske skulle vi kunna ta en heldag ute i trädgården och klippa gräs och olja utemöbler men NÄ. Stora droppar faller ner utanför fönstret och genast blir man lite rastlös. Att åka till Väla, Ikea eller typ Busfabriken är ju knappt att tänka på för där är väl resten av stan också.
Så vad ska vi då hitta på???? Ingen aning faktiskt och jag känner mig så sjukt rastlös i kroppen.

Tyra och pappsen ligger på soffan och kollar på barnprogram och jag och lilla hoppsan är i köket så at hon får sträcka på sig. Det går mycket bättre att ha henne ute när Tyra är vaken även om hon blir lite resarverad när Tyra gör några plötsliga rörelser. Hon är väl lite av en räddhare fortfarande hahahaha nu var jag rolig va;)
Nä jag förstår att intressepilen träffar er men det är faktiskt riktigt mysigt med ett litet djur i familjen igen. Hon är en liten mysis som kan ligga på min mage och bli klappad hur länge som helst. Och Tyra tycker det är kul att sitta och titta på henne och klappa och pussa på henne. Sen att få hjälpa mamma att städa buren, hämta vatten och fylla på mat är ju hur lajbans som helst. Så ja jag tror fortfarande att det är bra för barn att växa upp i ett hem där man har djur. Att tidigt få hjälpa till att ta ansvar för ett litet liv. Självklart ska föräldrarna ha ansvaret för djuret men att barn får lära sig att vara rädd och ta hand om någon annan tror jag är bra.

Ush jag känner fortfarande sån konstig känsla i kroppen att jag vill göra något men vet inte vad. Skulle kunna tänka mig att åka och föda barn men nä det tror jag knappast att det blir än på ett tag. Att det kan vara så himla drygt nu på slutet. Kom igen nu lilla Ragnar kom ut till mamma och pappa och storasyster!!! 
6 dagar kvar sen kör vi på övertid.
Se hela bilden









Ha en bra dag i regnet och skulle ni se en solstråle eller två så skicka den till mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela