ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Busy helg

Publicerad 2010-05-10 08:20:28 i Allmänt,

Så var det måndag och helgen har gått utan att någon bebis gjort entre. Tja det kryper närmare och närmare slutet så bit ihop fru Persson. Fast tror knappast den kan sjunka längre ner utan att ramla ut.

Det har iallafall varit en bra helg och massor har blivit gjort.
I lördags träffade vi goda vänner på en fika. Tyra tyckte att deras hem var lajbans och for rundor som om hon gick på något hehe. Fanns nog inte många cm som hon inte utforskade. Så det blev ett ganska kort besök eftersom lilla madam behövde vila då vi skulle på kalas hos världens sötaste Bastian på kvällen.  
Där bjöds det på god mat, en Barbros gratäng med Görans röra eller nått sånt...men smaskens var det. Dock blev vi inte där heller så länge för nu var det min tur att vara dödens trött. Inte mycket man orkar nu på slutet.
Sen går vi ju upp tidigt även om det är helg för Tyra är som en förprogramerad klocka.
Igår åkte vi ut en sväng på Ikea och köpte en ny bokhylla till Tyras rum eftersom den andra hyllan for i golvet för ett tag sedan. Det blev även städat här hemma och alla saker ÖVERALLT ligger nu på sin plats. Men hej dagen har precis börjat så lilla fröken hinner fortfarande att möblera om dom så att dom ligger ÖVERALLT igen:) Inte lätt för maken att vara pedant med en halvrörig fru och en energisk liten tjej som har så många bollar i luften att det lämnar sina spår här hemma. Dock är det inte så farligt som han kan få det att låta ibland.
På kvällen kom mamma och Uffe på besök en sväng. Dom bjöd på najsig kycklinggryta och sen fick jag även hjälp av moren att bli klar med min garderob. Snacka om lyx va:)
Uffe byggde duplo med Tyra och hon blev störtledsen när han skulle åka hem, hon ville ju leka mer. Dom hade kunnat sitta där än om fröken hade fått bestämma. Dock slocknade hon väldigt snabbt och har nannat gott hela natten.
Så som ni läser så har det varit en del i helgen så  nu sitter man här med energi i huvudet och en ömmande kropp. Vill ju verkligen hitta på nått kul med Tyra men kommer bara inte på vad.
Tänker så det knakar. Jaja vi får se vad dagen bjuder på:)
Nu ska jag läsa igen mig på alla bloggar som jag följer så dyker det kanske upp något i huvudet på mig.
Önskar er en bra dag gott folk.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-05-10 22:58:35

Ses på förlossningen inatt! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela