ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Lördag

Publicerad 2010-05-29 22:12:46 i Allmänt,

Gårdagen med töserna gick kanon och jag är så stolt över mina fina tjejer och för att jag faktiskt fixade det så bra. Var till och med en sväng på Maxi och handlade till kvällen och även där flöt det på kanon.

Idag har familjen Persson inte gjort alt för mycket. Vi var och handlade min mors dag present som bestod av 2 röda vinbärsbuska, 1 hallonbuske och 1 björnbärsbuske som nu alla är planterade på min del av trädgården som ska växa till ett fint trädgårdsland med en massa gott som barnen kan springa och plocka och smaska på när dom växer upp. Blev jätteglad för imn present, tror nästan att det är lite vuxenpoäng på den;)
Sen plockade jag in lådorna med Tyras gamla babykläder och sorterade och ska tvätta så att Tileas garderob fylls på med lite flickfärger. Dock är det lite svårt just nu eftersom hon är så liten och Tyra hade aldrig storlek 50 och typ inga affärer säljer den storleken och det finns knappt ens något i storlek 56...inte lätt med en lite tjej.

Inte lätt för morsan just nu med vikten heller. Fast jag precis fått barn så avskyr jag min barbapappa kropp. Sen blev det inte bättre av att jag satt och kollade på alla fina bilder från vårt bröllop och min möhippa innan idag. Med Tyra gick jag upp 26 kilo och gick till bröllopet ner 30 kilo och nu med Tilea gick jag upp 32 kilo och slutade på en tjockisvikt på 100 kilo...inte så lite för en kort person som moi. Jag har sen förlossningen gått ner 15,6 kilo och har nu "bara" 24,4 kilo kvar till min målvikt. Så det ska kämpas...men lugn gott folk, ni kan andas ut för självklart ska jag inte banta när jag ammar utan bara försöka äta nyttigare och röra på mig så att fettet kan försvinna.
Lilla söta Tilea är så mycket viktigar än att vara smal och självklart var det värt att gå upp i vikt för att få en så underbar liten tjej men morsan är inte alls nöjd med sig själv så då får det bli till att göra något åt det.
Peppande ord och hjälpsamma förslag mottages gärna.

Nu ska jag åter kasta mig i klädhögen och sortera storlekar.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-05-30 10:34:57

Du får helt enkelt göra som jag Sofie. Jag ska förtränga hur min kropp ser ut detta året och bara mysa rundor och satsa på beach 2011 i stället :)

Vi har ju nyss fått barn så det är ju inte konstigt att det hänger här och där :-D

Kram!

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-05-31 13:03:58

vännen min, du är hot as hell! Veta varför? För din personlighet är helt underbar. Du är en riktigt snäll, omtänksam och sjukt rolig person. Allt det går före utseende...

puss på dej vännen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela