ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Kunde inte låta bli :)

Publicerad 2010-05-05 09:54:50 i Allmänt,

Fast jag har bestämt mig för att inte kolla på statistiken på om någon läser min blogg så ändå lyckades fingrarna knappa fram det. Och det gör ni ju faktiskt:) Är dock väldigt nyfiken på vilka det är för jag trodde endast att det var 2-3 stycken som tog sig hit till mitt lilla näste.
Ja vilket fall som helst så är ni så välkomna för jag skriver inga hemlisar, försöker att inte skriva elakt om folk utan det handlar om oss Vi Perssons ;) Och vi är ju en helt vanlig liten familj som är glada att vi har varandra och tar oss igenom livets med och motgångar tillsammans. Sen har vi många fina människor runt omkring oss som alltid ställer upp och gör våra liv ännu lite bättre. Dessa personer vet vilka dom är:-)
Sådär då har jag varit lite onsdagsdjup och tänker nu fortsätta trada.

Onsdagen hade planerats till att träffa våra goa mammavänner med kids men det verkar helt omöjligt att få ihop en träff nu när barnen blivit lite större. Tråkigt för vi saknar er tjejer och nu är det sen i januari vi alla träffades.

Men dagen har startat bra och jag känner att jag har energi i min kropp så lika bra att ta vara på den och aktivera sig lite. Tyra sov hela natten i sin egen säng och kom bara över en snabb sväng för att pussas och kramas med mamma och pappa. Sen flög vi upp ur sängen för att käka frukost och därefter blev det ett bad för lillfis. För lilla stora fröken kan ju numera äta själv och ibland får man tänka efter om det är lättast att torka av henne eller slänga henne i badet för man vet inte var man ska börja torka. Idag var en sån dag då vi lyckats få yoggi i håret och över hela magen och sen macka med mjukost i hela huvudet. Så nä ungen under armen och plask i badet till hennes stora lycka. För det där är en liten minifisk som ÄLSKAR att plaska!
Uppe ur badet och torkat i mammas knä med napp och snutte och på med blöja så kom det där buset tillbaka i lillans kropp så hon lekte på medans mamman fixade sitt.
DaDas bur har fått morgonstädet och matskålarna är fulla så att hon kan tjocka på sig. Om ett tag ska Tyra vila lite förmiddag och då får lilla hoppsan komma ur buren och sträcka på kroppen.
Har försökt att ha henne lös när Tyra är vaken men än så länge fungerar det inte utan Tyra vill ju bära och pussa henne. 
Sen så är planen att åka ut på Väla och handla en present till en viktig person. Sen köra och överlämna den bara för att det är någon som vi tycker om<3 Sen kan det ju hända att vi tar en sväng inom några klädesaffärer för att se om där är något sött till mini-me. Egentligen har hon ju redan en massa kläder men det e ju såååå kul att handla barnkläder och lillplutt i magen verkar ju ha rotat sig så då är det inget kul att handla till h*n än. Har ju redan så mycket neutrala kläder sen Tyra föddes som i princip aldrig användes så nu tänker jag vänta tills jag vet vem det är som vi skapat och väntat på.
Såg på Lindex hemsida att där var en massa fint nu till våren så kanske får något kul därifrån följa med hem.
Nä nog babblat för idag. Hoppas ni alla får en bra onsdag. Sen får ni ju inte glömma att gissa vem som gömmer sig i magen. Kort finns i mitt förra inlägg. Kom igen nu, fega inte. Chansen till att ha rätt är ju trots allt 50 %
Vem vet hur länge till chansen till att gissa finns kvar;)
Hopp hopp på er

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-05-05 13:42:39

Pratade med Daniel nu. Han berättade vad som hänt på Findus/Friggo.. Men din Daniel är inte kvar där va? Så han är okej och mår bra? Det va ju visst 14 som fick åka till sjukhuset...

Postat av: Emma

Publicerad 2010-05-05 21:58:31

Jo dom på Findus klarade sig bra eftersom det blåste från deras håll. Men lokalerna som ligger vägg i vägg med friggo fick dom utrymma.



Nu tycker jag att vi ska föda barn! ses på förlossningen inatt! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela