ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

I mitt eget blue hawaii...

Publicerad 2010-09-30 15:28:59 i Allmänt,

Dax att krypa ur min lilla isolerade bubbla nu och ge mig ut bland folk.
Senaste tiden har jag knappt varit ute på nätet och mest hållt mig hemma och försökt ladda krafter.
Förra veckan var tuff på sovbiten men det börjar gå åt rätt håll. Denna vecka har vi dock fått dras med världens dunderförkylning. Mitt frågetecken efter dessa dagar är nu...Hur mycket snor kan det komma ur 2 så små personer??? Torka näsor, torka näsor, torka näsor...bara den biten är ju ett heltidsjobb:)
Här hostas och snörvlas fortfarande men vi har i alla fall skippat gnällbiten. Snornäsor lär vi säkert få dras med ända tills våren kommer så det är bara till att vänja sig.

Så hur går det då på viktbiten?? Tja hinna ner alla mina 15 lär jag inte klara men jag är nääääära. Jag har ju förnekat att jag börjar bli gammal och hela tiden sagt att det är ju länge tills jag fyller år. Snacka om att jag blev förvånad i måndags när jag kollade kalendern och insåg att shit det är ju nästa vecka. Men gammal förnekar jag fortfarande, jag är ju absolut inte en dag över 25;)
Det blir inget stort detta året utan bara en god middag tillsammans med min familj, mamma, uffe och svärföräldrarna. På lördagen ska jag och Daniel gå ut och äta själva för första gången sen Tilea föddes. Ska bli intressant att se hur det går, för jag måste erkänna att jag är nervös att lämna min lilla tjej även om jag vet att hon är i trygga händer. Men hon är ju alltid med mig och är en riktig liten mammagris så ja det känns tufft.
Tyra är så stor så det är ingen fara för hon ÄLSKAR att vara tillsammans med mormor och Uffe.
Som idag fick hon vara på mormors jobb medans jag gjorde cellprov. Och visst kan man tycka att hon absolut skulle saknat sin mamma när hon varit ifrån henne. Men nope inte min dotter inte...hon grät igenom halva stan för hon inte fick vara kvar hos mormor.
Nä nu är det 2 Persson-barn som vill ha uppmärksamhet här så jag får väl lämna datorn för nu.
Men jag har fått en fin award från min vän Cecilia som jag ska lägga in här sen så jag kommer tillbaka:)
Haj och torsk för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela