ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Uppdatering

Publicerad 2010-09-12 21:36:27 i Allmänt,

Ja jag veeeet det var ett tag sen jag skrev men det har varit fullt upp senaste tiden så jag har helt enkelt inte hunnit sätta mig ner och skriva men nu gott folk the bitch is back;)


Vi har hängt på Öppna förskolan, varit och sjungit på bibblan, firat Alans 30-årsdag och massor mer. Allt farande och flängande resulterade i att våra loppor har idag varit väldigt trötta vilket = gnäll, gråt och piiiiip.
Tilea har inte alls varit överens med fördelningen av sysslor idag utan tyckte att hon gott kunde få vara i mammas famn även fast hon lagade mat. Daniel kämpade tappert på för att trösta vår lilla argis men hon blev bara argare och argare så till sist fick jag ta och försöka trösta henne. Det fungerade men dock var det något som gjorde lillan missnöjd till tusen.
Så innan det var dax för vår smaskiga middag så sa jag att jag får nog försöka natta henne. Jag tog hennes egen snuttefilt och la tillbaka Tyras reserv som hade använts mestadels idag och la mig i vår säng.
Tilea tog sin älskade snutte och bara tryckte ansiktet mot den och somnade på studs. Så självklart var det ju det som stört lilloppan idag. Så nu är båda mina tjejer snutteälskare.
Tilea har nu sovit i snart 4 timmar och sover fortfarande så trött var hon ju definitivt.
Sen Tyra som gärna blir väldigt busig när hon är övertrött har haft fullt upp med att busa busa busa. Så efter maten tog jag på henne regnbyxor och stövlar också gav hon och jag oss iväg på en promenad till lekplatsen här i hålan. Det är en ganska bra bit att gå och Tyra gick hela vägen själv. När vi väl kom fram så var det en massa ungdomar som hängde där. Tyra fick klättra lite och åka rutchkana och gunga men vi gav oss av därifrån ganska snabbt. "F*ck you j*vla n***r" "F***a" och andra förstjusande ord är dock inte riktigt vad jag vill ska ingå i min dotters ordförråd riktigt än. Sen låg där sönderskurna sprayflaskor och annan skit som jag inte heller vill att min dotter ska utsättas för. Petig mamma va;) Så tråkigt att dom måste förstöra för det finns ju inte allt för många lekplatser här runtomkring. Istället sprang jag och Tyra och busade på kullarna och plockade fina löv och lekte titt-ut bakom buskarna. Min stora tjej orkade nästan gå hela vägen tillbaka också och på vägen skulle hon stanna och krama alla lyckstolpar. Udda...yes men himla gulligt<3
Mysigt med lite mamma-Tyra tid.
Hemma så gungade vi lite till i trädgården och sen gick vi in för att göra lite varm choklad för vad passar inte bättre än att krypa upp i soffan och varma sig efter en långpromenad och bus i regnet. Det var första gången Tyra fick smaka det och det verkade passa loppan utmärkt. Mest mjölk kan jag dock tillägga men nöjd var hon kan jag lova:)
Jag satte mig brevid henne och kramades och nästa gång jag kollade så hade hjärtat slocknat. Så ikväll var det ingen lång nattning på våra flickor:)
Mannen min har redan slocknat och i bakgrunden hörs Mamma Mia.
Idag känner jag mig bara sådär underbart lycklig som man kan vara ibland:)

Kommentarer

Postat av: sicka

Publicerad 2010-09-13 09:05:39

Härligt att läsa! :)

Tack för grattiset hjärtat, det värmde.

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela