ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Början på en ny vecka

Publicerad 2011-02-28 09:55:17 i Allmänt,

Härliga måndag=)
Inatt har vi faktiskt fått sova gott och man känner sig som en helt annan människa när man vaknar.
Och att vågen visade -1,1 kilo på 1 vecka var ju bara en ännu trevligare fortsättning, ett steg närmare målet.
Hade gett upp tanken på att nå mitt mål till Tileas 1-årsdag men nä jag tror faktiskt att jag kan klara det. Det lär blir tufft och kämpigt men det är det värt.
Jag har på senaste tiden varit en hoppare mellan olika dieter för att hitta mirakelkuren. Ja jag vet att det inte är bra för kroppen men jag är precis som alla andra bantare en sökare efter det enkla sättet att tappa alla kilon snabbt och så fort jag hör om något som funkat för någon annan så vill ju jag också lyckas.
Nu har jag dock gått tillbaka till det som funkade bäst inför bröllopet och det är att byta ut måltider mot Naturdiet och motionera mycket. Så nu knäpper jag händerna och ber till viktguden där uppe att hjälpa mig att hålla mig på denna vägen och göra så att jag kan förlora de kilona som jag vill. Kan andra så kan väl fan jag också.
Eller vad tror ni?

Just nu så håller jag på att försöka övertala Daniel att vi ska skaffa en undulat. Jag vill verkligen ha ett husdjur och jag tycker att en fågel skulle passa mig och barnen perfekt. Och japp jag vet att dom låter och skitar ner men jag vill ha en ändå. Har kollat runt på lite fågelburar men fan vilka priser dom tar. När jag var yngre kostade det inte så mycket för en fågelbur. Även på blocket tar folk way to mutch. Stör mig som bara den att jag hade ju jättefina fågelburar till mina fåglar när jag var yngre men dom slängde jag:/
Ja vi får se hur det går helt enkelt men han verkade inte helt omöjlig:) Hoppas hoppas hoppas.
Ingen som har en fågelbur som bara står och skräpar som vill sälja den till en billig peng?



Kolla hur söta är dom inte:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela