ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Vet inte ens vilken dag det är:)

Publicerad 2011-02-23 11:30:20 i Allmänt,

Efter ännu en tuff natt med liiiite sömn så nannar nu båda barnen och jag borde ta igen mig lite, men tror ni jag kan sova?? Nope:/
Tilea är tillbaka i vara-vaken-massor-på-natten-rutinerna och det håller på att knäcka mig. Fast nu vaknar hon inte och är glad längre utan nu så gråter hon och skriker hysteriskt och inget man gör hjälper sen ligger hon i typ 30 minuter och smågråter och sen börjar hon igen och så kan hon hålla på hela natten. Och att ta upp henne blir det bara ännu värre....råd på vad man ska göra tas tacksamt emot!!

Förrutom det så är allt fin fint:)
Det går magsjuka på Tyras dagis så jag valde att ha stora loppan hemma denna veckan och håller tummarna för att vi på så vis slipper skiten...bokstavligt talat hihi.
Så nu ska det njutas massor av att båda mina tjejer hemma så mycket<3 Dock lär jag väl vara helt slut till helgen hehe.
När barnen sovit klart och vi snaskat lunch så blir det en eftermiddag ute i trädgården. Så jag passar på att slänga in en beställning på lite solsken om ca 1½ timme;)
Åhh vet ni vad som hade varit härligt...en cykeltur. Dock har vi ett problem då denna morsan verken äger cykel eller cykelvagn.
Så mitt nya projekt är att hitta en snygg, bra cykelvagn till ett bra pris och sen ska det investeras cykelhjälmar till barnen och sen kommer jag låna mammas cykel tills plånboken tycker att det är ok för min del att köpa en egen.



Nä nu drar det allt lite i ögonlocken så en kortis på soffan får det bli.


Kommentarer

Postat av: CiliaH

Publicerad 2011-02-23 15:46:02

Ni kan få köpa vår cykelkärra om ni vill.



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela