ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ont det gör ont

Publicerad 2011-01-18 19:35:19 i Allmänt,

Ajajaj kommer precis från ett tufft träningspass och hela min kropp värker så där härligt som den gör när man tagit i ordentligt. trodde emellanåt att jag skulle kräka men nä jag klarade hela passet och fick behålla middagen i magen:)
Så hur står det då till med Fru Persson annars??
Jo humöret känns väl lite bättre och jag kämpar på med vikt och träning. Denna veckan stod det -0,7 kilo på vågen och det är jag väl ganska så nöjd med. Det enda som jag kämpar och har riktigt jobbigt med är mitt sjuka sötsug, jag tror helt ärligt att jag är sockerberoende. Någon som har något bra tips hur man blir av med rejält (och då menar jag sjukt rejält) sockersug?
¨
Så vad har annars hänt idag. Jo Tyra fick vara på älskade älskade dagis och under tiden passade jag på att ta en långpromenad så att Tilea fick sova i vagnen. Därefter gav vi oss iväg till floristen och beställde en gravbukett till lördagsens begravning. Jag valde gula och vita blommor och gula band så det ska nog bli fint.
Kommer bli jobbigt att gå på begravning, hatar det lika mycket varje gång:(
Tack och lov så har vi fixat barnvakt till barnen så dom behöver inte uppleva alla ledsna människor.
På lördag kväll blir det dock ganska så mycket roligare....då är det nämligen dax för maskerad.
Vad jag ska kläut mig till tänker jag dock inte avslöja utan det får ni veta efteråt. Kommer inte bli allt för vacker kan jag berätta men jag är nöjd med mitt val. Fatta hur sjukt svårt det är att bestämma sig för vad man ska vara.

Jaja nog tradat...jag måste ställa mig och handdiska min underbara kaffeservis som jag/vi (Daniel gillar inte gamla saker så som jag gör så jag säger att det är min servis:))fick ärva.



Sen har kroppen har fått vila en stund nu så då blir det duschen och sen ska jag kolla på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela