ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Yeeeahh

Publicerad 2010-06-29 08:39:06 i Allmänt,

Nu har sommaren verkligen kommit. Tyvärr hann Daniel bara njuta av helgen för igår var det dax för honom att börja jobba igen och allvaret började här hemma. Nu är det dax för mig och tjejerna att hitta våra egna rutiner på vardagarna, men tror faktiskt inte att det ska bli några problem. Och fortsätter sommaren såhär så lär nog den mesta tiden spenderas hemma i trädgården:)
Igår var jag och köpte en stor studsmatta till tjejerna. Tyra älskar den och jag är ganska övertygad om att den kommer bli succé för Tilea nästa år när hon är tillräckligt stor för den. Så ja idag är det hoppdag för Tyrisen och jag ska peta i trädgården och fortsätta eliminera tvätthögen.
Sen ett besök till Maxi är ju aldrig helt fel om man heter Sofie. Tomrummen i kylskåpet behöver fyllas ut och när är bästa tillfället att dra och handla om inte när Mr Sunshine är framme.

Nu vill lillfis äta så får skriva mer en annan gång

What to do??

Publicerad 2010-06-23 11:39:55 i Allmänt,

Idag fick vi gå upp med tuppen, eller ja riktigt så dramatiskt var det kanske inte men tidigt blev det för att vara familjen Persson. Daniel är i Tyskland i sitt ölparadis Bordershop och vi tjejer skulle till bvc med "lilla" Tilea.
Lilltjejen växer på och har numera en kopia av mammas dubbelhaka:) hon utvecklas som hon ska och är helt perfekt. Att ha två så fina tjejer gör verkligen mig superlycklig.

Och nu medans busfröna vilar så har jag slängt ihop min Hermankaka som ska provsmakas så fort den är klar i ugnen, sen är jag faktiskt så patetisk att jag sitter och kollar på Våra bästa år... vilket skit egentligen och ändå sitter man och glor på det.
Vad som annars ska hända idag har jag inte en aning om eftersom vädret inte verkar vara på min sida. Så fort jag bestämmer att jag och barnen ska åka till Fredriksdal och kolla på djuren óch busa lite så sätter vädergudarna stopp för mina planer.
Så kanske blir det bara pyssel och mys här hemma eller så poppar det upp en idé i mitt huvud. Det återstår och se.
Nä gott folk nu kallar Herman att han är färdig:P

Duktig

Publicerad 2010-06-17 11:33:05 i Allmänt,


känner jag mig nu efter en promenad med pansarvagnen i snabbt tempo Bårslöv runt. Vädret är sådär men det var riktigt skönt att gå i för man blir så slö när det är så himla varmt. Men nu är Proppan hemma så nu kan du där uppe titta fram bakom molnen igen. Vill verkligen att sommaren ska börja på riktigt nu, jag menar vad är detta för väder.
Men men på dagens program står ett besök till bvc och göra mammasamtalet sen ska jag köra in Daniel och Tobbe till stan där dom ska ta sig någon öl och prata skit. Så det blir bara jag och mina tjejer hemma ikväll. Får väl se vad för kul vi kan hitta på. Är faktiskt riktigt sugen på att baka så kanske blir det till att slänga ihop en vetedeg och fixa lite kanelbullar. Tyra gillar skarpt att hjälpa mamma med nästan allt. Det är bara när man frågar om vi ska städa som hon svarar NEJ och springer allt vad hon kan. Hehe verkligen min dotter:-) Detta är kanske inget min pedantiska make hurrar över för på den biten önskar han nog verkligen att hon var mer lik honom.
Sen behövs det typ alltid plockas undan här hemma och man hinner precis bli klar med hemmet så är det dax att börja om igen. Hmm är det så här det är att vara vuxen?
Nu ska jag göra ännu en vuxengrej och betala räkningar.
Njut ni där ute som kan se Herr gul på himlen så "njuter" jag av alla moln:/



.

...

Publicerad 2010-06-14 09:39:23 i Allmänt,

Det hinns inte med att skriva så mycket just nu som ni märker men ska försöka bli bättre.
Just nu har Daniel semester så vi har varit runt på en del småäventyr och sen har jag ett ganska stort projekt på gång som tar mycket tid och planering..men det kommer bli kanon:) Nu skriver jag inte mer om det för än så länge är det en hemlis;)
Sen har jag ju mina 2 små prinsessor som gillar mammas uppmärksamhet så rastlös det behöver jag inte vara bekymrad över att bli. Men shit va härligt det är med barn. Visst Tyra är i en supertrottsperiod och testar oss massor, men största delen av tiden är hon ett riktigt charmtroll som ger oss många skratt.
Ungen är riktigt smart. Sen lilla Tilea är med mycket mer och är hur snäll och go som helst...hon äter, sover och myser och är nöjd bara hon får vara med i mammas famn. Så när min nya ringsjal kommer så blir det kanon. Jag har helt underbara barn och dom är det allra bästa som jag någonsin gjort i mitt liv. 
Nä nu ska jag ta och slå min man i Buzz och visa att jag är så mycket smartare än han;)

Jag lever fortfarande

Publicerad 2010-06-04 10:11:31 i Allmänt,

..men det känns knappt så emellanåt. Jag är så trött så jag nästan ser dubbelt. Mina älskade tjejer byter av varandra hela tiden så jag har inte sovit många timmar de senaste dygnen.
Tyra har haft hög feber i 2 dagar och varit allmänt gnällig och mammig och Tilea vill inte vara någonstanns förrutom i mammas famn och nanna på mig vilket inte är okej enligt bvc för det ökar risken för psd eftersom barnet andas i samma takt med föräldern och vi vuxna kan ta så lite som 20 andetag i minuten vilket är alldeles för lite för såna små. Kände mig helt uppgiven i natt, Daniel fick natta Tyra i vår säng eftersom hon verkligen inte ville sova själv och jag satte mig och kollade tv för att Tilea skulle somna. När klockan var 1.30 var här äntligen tyst och endast jag var vaken. Smög in i sovrummet och la Tilea i sin vagga och kröp under täcket och skulle just slå ihop tittorna när Tyra vaknar och gallskriker och väcker Tilea....kan säga att jag grät nog lika mycket och berättade för Daniel att i vissa länder används det som en sorts tortyr att inte få sova alls.  
Men men nu är det fredag och bara det blir man ju glad av:) solen skiner vilket betyder en dag i trädgården, Daniel har efter idag semester i 3 veckor:-)...imorgon om det är fint väder ska vi åka till Bakken med M, M & S vilket ska bli supertrevligt och bara av att titta på mina underbara flickor blir jag ju lycklig.


Nä nog gnällt...sova får jag göra när dom bli tonåringar:-)

Älskar vara mamma till flickorna T & T <3 <3 <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela