ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Tisdag...

Publicerad 2011-09-27 21:31:32 i Allmänt,

Denna veckan blev det ingen vägning. Det var dax för månadens roligaste vecka och då svullnar min kropp upp som en sumo:( så varför plåga sig med + på vågen när man verkligen inte kan styra, nä paus tills nästa vecka. Nästa veckan fyller jag år, kanske skulle man önska sig en fettsugning;) Eller en dos av kraft och motivation. En årsförbrukning av bantnigspiller...tja ni fattar va...jag önskar mig en genväg till ett smalare liv. Eller som sagt bara lite mer kraft och ork i min kropp så att jag kommer iväg till gymmet och klarar äta nyttig mat. Idag kom våra barns första flickkusin till världen:) En liten Linnea blev det.

En snabbis

Publicerad 2011-09-19 22:12:59 i Allmänt,

Skriver från mobilen så det går bli en snabbis. Har precis kommit hem från kickboxning så jag ska bara kasta in dagens vikt och sen slänga mig i duschen Vikt 71,8kg så det är neråt i alla fall:)

Bling bling

Publicerad 2011-09-14 22:05:08 i Allmänt,

Titta vilka fina smycken jag fick av min mamma igår när hon kom hem från Sicilien

Tack finaste mamma<3

I´m not dying:)

Publicerad 2011-09-14 19:51:11 i Allmänt,

Imorse 9.10 var det dax för det fruktade läkarbesöket, 55 minuter senare var det konstaterat att jag är inte döende;)
tydligen har jag ett litet medfött hjärtfel (något litet hål någonstanns??) men det är ganska så vanligt så jag var inte unik.
Det är inget som ska påverka mig alls så inte är det det som gör mig så trött.
Om 5 år ska jag på ett nytt besök för att kontrollera så att hålet inte har blivit större.
Så nu kan jag pusta ut och våga röra på mig igen. Jag var verkligen skiträdd!!

Efter läkarbesöket hämtade jag prinssesorna på dagis och åkte hem och fikade frukost på nybakade bullar. Det var underbart gott men jag hade hela tiden vikten i tankarna och åt inte som jag brukar göra:)
Därefter stack vi till Familia för att handla en pyjamas till Tyra. Imorgon ska Tyras dagis ha pyjamasparty så alla barnen ska ha pyjamas när dom kommer. Mysigt va:)
Eftersom stora tjejen somnat i bilen fick hon ligga i vagnen medans lillasyrran stolt promenerade runt själv. Hon valde vilken pyjamas storasyster skulle ha och bar själv runt på påsen.

 

Vi passade även på att handla present till kusin Elias som fyller 1 år i helgen och sen passade jag på att köpa varsin julklapp till tjejerna också då det var 25% på alla leksaker denna veckan. Lika bra att vara ute i god tid och kan man dessutom spara en liten slant genom att köpa dom nu och lägga undan så varför inte;)

Efter några timmar runt i affärerna så var vi hemma igen. Tilea som inte sovit mer än en liten stund då hon var på dagis slocknade gott i soffan medans jag lagade middag. Detta har ALDRIG hänt innan så lilltjejen måste verkligen ha varit trött<3




Under kvällens gång har jag även hunnit med en sväng bort till gymmet pch cyklat på motionscykeln så nu ska jag hålla kväll och bara kolla runt bland alla bloggar som jag följer.

Trevlig kväll gott folk:)

Min måndag

Publicerad 2011-09-12 22:26:54 i Allmänt,

Hemkommen från fotokursen och möts av en trevlig överraskning, jag var en av vinnarna i en tävling hos Angeliqa :)
Åhh så kul, jag som aldrig vunnit innan:) genast blev min jobbiga måndag mycket roligare!!

Jag har haft en tråkig dag på jobb, Nettan var sjuk:( så jag hade ingen roligt sällskap, jag lyckades prata i telefon inför cheferna och blev då tillsagd (pucko moi), jag har haft ont i kroppen och bara lyckats få tunga ordrar med massor av jobbiga kollin och sen har jag bara träffat barnen 1 timme på hela dagen:*(
Men som sagt en liten grej kan genast få en dag att sluta så mycket bättre, jag behöver inte gå och lägga mig på dåligt humör:)

Träning har jag inte hunnit med förutom att jag gjorde plankan innan, men kosten har faktiskt gått helt ok. Mindre mat och inget sött. Skippade kakor och godis och läsk både på jobb och på kursen. Imorgon är min tanke en pw eller en tur till gymmet, det återstår och ser vilket humör kiddsen är på. Sen på onsdag ska jag till hjärtspecialisten och göra en ultraljudsundersökning på mitt hjärta så då får vi se vad domen blir och hur jag mår då. Förmodligen är det inget farligt, men såhär innan jag fått besked så är man ju nästan beredd på att boka gravplats.
Har kanske inte nämnt det här innan, jag var hos läkaren för några veckor sedan för att se om jag hade struma. Var och är fortfarande så sjukt trött, men struma var det inte. Dock hittade dom ett blåsljud på mitt hjärta så läkaren vill se hur allvarligt det är och om det är pga av det som jag är så trött. 

Och givetvis så är jag trött nu också och Daniel har lovat Tyra att det är jag som ska ta henne imorgon när hon vaknar eftersom hon saknade sin mamma så det är tid att hoppa i loppelådan. Men för är det väl dax att lämna ut sin vikt här på bloggen. Kort på kroppen är tagna men dom kommer in lite senare. Däremot tänkte jag bjuda på nån bild som jag tagit på kursen. 
Önskar alla en trevlig kväll och säger godnatt <3

Startvikt 12/9 74 kg







  

Jag SKA...

Publicerad 2011-09-11 20:04:55 i Allmänt,

Som jag skrev igår så tänkte jag ju skriva här i bloggen om att försöka lyckas gå ner till min målvikt. Tiden är ca 6 månader och önskad viktminskning är 19 kilo. Detta kommer bli en kamp och jag har egentligen svårt att se att jag skulle klara det. Meeen jag kan ju inte ha den inställningen om jag ska kunna lyckas utan det får bli att omprogramera tankarna och tänka att jag SKA lyckas!!  Exakt hur jag ska gå till väga för att nå mitt mål vet jag inte men det får jag ta på vägen.
Motionen ska ökas enormt och onyttigheterna ska intas på helgerna och med måtta annars vet jag faktiskt inte.
Jag har tänkt väga mig 1 gång i veckan och sen uppdatera med bilder lite då och då. Ja vi får se helt enkelt men jag vill verkligen ner i vikt så det är värt att lämna ut sig såhär:)

Glömde ju berätta

Publicerad 2011-09-11 02:04:41 i Allmänt,

Att jag har planer på att låta er följa min jakt på drömvikten. Jag tänkte om jag lämnar ut mig här på bloggen så blir det ju grymt pinsamt att misslyckas:) Nästa år i mars åker vi på semester och då är min dröm att väga 55 kilo. Är inte säker men tror det rör sig om en viktminskning på 20 kg så nu gäller det att ta tag i fläsket och sätta fart för det är ju inte gjort på en pissepaus;) Nä nu jävlar bloggvärlden får ni se till att stötta mig från tjockis till drömkroppen. Återkommer om det imorgon. Godnatt!!

Nu svirar vi om lite inför hösten:)

Publicerad 2011-09-11 01:27:14 i Allmänt,

Bloggen har fått sig en makeover och är nu finklädd inför hösten 2011. (Jag hoppas det syns för på min dator syns endast den gamla designen men i Iphonen kan jag se den nya....hmm konstigt)
Men men klockan är alldeles för mycket för en småbarnsmamma så det är väl även dax för mig att svira om och krypa ner under täcket, får kolla det imorgon.  

Men bjuder på 2 bilder på mina små hjärtegryn <3


Dagens tips

Publicerad 2011-09-09 19:52:57 i Allmänt,

Om ni inte gjort det tidigare så måste ni läsa Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst.


That´s some real good shit;)

Varför var det ingen som berättade

Publicerad 2011-09-09 10:32:02 i Allmänt,

att det skulle vara så här tufft att vara en jobbande mamma:/
Jag är helt slutkörd och mina ögon värker konstant hela tiden, huvudvärk har jag och igår fick jag gå hem för jag mådde dåligt som f*n. Jag mår inte mycket super duper bättre idag så det blev en hemmadag till för att bli helt kry och sen har jag en ledig helg...hallelulja säger jag.
När man börjar jobba skulle man få en varningslapp om bieffekter såsom att du är en vandrande zoombie, tröttheten gör dig till mommy from hell med ett humör som inte är det bästa, att du inte behöver bekymmra dig om vilket tvprogram du ska se på kvällen för börjar det efter klockan 20 så sover du redan som ett barn, att vikten inte alls går neråt tack vare att du nu har rutiner utan tvärtom går i raketfart uppåt eftersom du småäter allt hela tiden för att inte hamna i koma...behöver jag fortsätta??
Så nu är jag inte bara en lite småkraftig mamma utan på dessa 2 veckor har kroppen svullnat upp och magen ser ut som om där ligger ett litet syskon i....help me!!!! Ge mig styrka!! Hur kan vikten vara sååå seg neråt men upp då jäklar går det undan!!
Koffeintabletter har provats och av dom mådde jag bara superilla, Shi san (eller vad det nu heter) har provats och inte heller det hjälpte, kaffe försöker jag lära mig att dricka men urk pi och ihhh vad illa det smakar. Så som ni ser så har det varit onyttigheter jag har tagit till för att bara få en snabb uppåtkick och känna att jag orkar.

Sen all ångest gör ju inte det bättre. Just nu är jag inte den bästa mamman även om jag försöker, att vara en bra fru verkar inte ens finnas i tankarna nu och det skrämmer mig för tänk om mannen min tröttnar och hittar någon som inte är en surkärring med alldeles för mycket kropp att älska...ja någon som faktiskt orkar vara lite glammig och orkar bry sig.

Kommer det alltid att vara så här eller är det något som man kommer ur? Hur gör alla andra?? Ni som hinner gå till frissan och ha en snygg frisyr, hinner göra era naglar, sminka er och shoppa en massa?? Snälla ni, lär mig för jag vill också vara en glamourös mamma som ser fräsch ut och hinner vara supemamman, superfrugan och hinna med allt där hemma. Kan man klona sig?

Alla råd tas emot med enorm tacksamhet!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela