ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Början på en ny vecka

Publicerad 2011-02-28 09:55:17 i Allmänt,

Härliga måndag=)
Inatt har vi faktiskt fått sova gott och man känner sig som en helt annan människa när man vaknar.
Och att vågen visade -1,1 kilo på 1 vecka var ju bara en ännu trevligare fortsättning, ett steg närmare målet.
Hade gett upp tanken på att nå mitt mål till Tileas 1-årsdag men nä jag tror faktiskt att jag kan klara det. Det lär blir tufft och kämpigt men det är det värt.
Jag har på senaste tiden varit en hoppare mellan olika dieter för att hitta mirakelkuren. Ja jag vet att det inte är bra för kroppen men jag är precis som alla andra bantare en sökare efter det enkla sättet att tappa alla kilon snabbt och så fort jag hör om något som funkat för någon annan så vill ju jag också lyckas.
Nu har jag dock gått tillbaka till det som funkade bäst inför bröllopet och det är att byta ut måltider mot Naturdiet och motionera mycket. Så nu knäpper jag händerna och ber till viktguden där uppe att hjälpa mig att hålla mig på denna vägen och göra så att jag kan förlora de kilona som jag vill. Kan andra så kan väl fan jag också.
Eller vad tror ni?

Just nu så håller jag på att försöka övertala Daniel att vi ska skaffa en undulat. Jag vill verkligen ha ett husdjur och jag tycker att en fågel skulle passa mig och barnen perfekt. Och japp jag vet att dom låter och skitar ner men jag vill ha en ändå. Har kollat runt på lite fågelburar men fan vilka priser dom tar. När jag var yngre kostade det inte så mycket för en fågelbur. Även på blocket tar folk way to mutch. Stör mig som bara den att jag hade ju jättefina fågelburar till mina fåglar när jag var yngre men dom slängde jag:/
Ja vi får se hur det går helt enkelt men han verkade inte helt omöjlig:) Hoppas hoppas hoppas.
Ingen som har en fågelbur som bara står och skräpar som vill sälja den till en billig peng?



Kolla hur söta är dom inte:)

*Tipp topp tipp topp...

Publicerad 2011-02-27 10:32:42 i Allmänt,

...Musses klubbhus in tha house:) Mamma lejon och Tyra lejon sitter och myser och kollar på Playhouse Disney.
Lilla Tilea lejon ligger och snussar kudden och vilar upp sig för att busa för fullt med pappsen när han kommer hem från gymmet. Om ni undrar varför jag skriver lejon så är det numera det vi är här hemma enligt Tyra. Vi leker lejon titt som tätt och ryter och har oss:)

Åhh vill ni veta en sak...jag har träningsvärk från helvetet och jag ÄLSKAR det...kämpar som ett as med min kost och träning så nog f-a-n ska tjockisfläsket lämna mig snart. Känner att kroppen börjar bli starkare och mitt humör är mycket bättre. Sådär löjligt äckligt lycklig igen. Tror jag hade en neråt-dipp för ett tag sen för att det var dax för that time of the month. Känns ju sjukt att helt plötlisgt få mens igen efter att inte haft det på nästan 19 månader. Men men det tar jag hellre och slipper äckelpillerna och mår så här oförskämt bra än att knapra mini-piller och känna att det hade varit bättre för allt och alla om jag var död var och varannan dag.
Nä länge leve kopparspiral säger jag.

Nä nu börjar det bli dax att svira om till träningskläder för att sen bege mig till gymmet när maken kommer hem.
Ska bli fin för min älskade make<3

Ihhh

Publicerad 2011-02-24 14:26:18 i Allmänt,

ÅH vad glad jag är, har nu beställt en cykel/jogging/barnvagn som kommer i mitten på mars:)
Gissa om jag längtar massor.
Fick igår efter att jag bloggat en länk från en kompis på FB om ett erbjudande på en cykelvagn och det nappade jag på och beställde. Så nu ongar mina ska det cyklas, joggas och promeneras och förhoppningsvis så hjälper det mammsen att bli av med kärlekshandtagen:)
Cykelvagn Zorro 3-in-1
http://www.lifequalityproducts.se/cykelvagnar/cykelvagn-zorro-3-in-1.html

Visst e den snygg vår nya fina röda vagn. Så ja nu vill jag att det ska bli mars och fint väder så att jag kan ge mig ut i naturen med mina små älsklingar.

Vet ni inatt fick jag ju nästan sova gott...Tilea vaknade bara en gång och då funkade det att bara ge nappen.
Tyra har dock varit lite orolig men efter en välling och lite mammakramar så somnade hon om och jag likaså.
Så nu känner jag ju mig nästan pigg:)
Och då var jag ändå uppe med tuppen och var på gymmet 6,30 och tränande.
Börjar faktiskt känna på min kropp att den börjar bli starkare. Dock omges den ju av ett antal kilo fett som vadderar. Bara önskar att det ville börja försvinna så att min drömkropp sakta men säkert kan komma fram.
Men jag kämpar på för skam den som ger sig.

Nä nu sjunger disken för mig så nu ska jag ge mig i kast med den och sen är det väl snart dax för kiddsen att slå upp ögonlocken.
Trevlig torsdag gott folk.

Vet inte ens vilken dag det är:)

Publicerad 2011-02-23 11:30:20 i Allmänt,

Efter ännu en tuff natt med liiiite sömn så nannar nu båda barnen och jag borde ta igen mig lite, men tror ni jag kan sova?? Nope:/
Tilea är tillbaka i vara-vaken-massor-på-natten-rutinerna och det håller på att knäcka mig. Fast nu vaknar hon inte och är glad längre utan nu så gråter hon och skriker hysteriskt och inget man gör hjälper sen ligger hon i typ 30 minuter och smågråter och sen börjar hon igen och så kan hon hålla på hela natten. Och att ta upp henne blir det bara ännu värre....råd på vad man ska göra tas tacksamt emot!!

Förrutom det så är allt fin fint:)
Det går magsjuka på Tyras dagis så jag valde att ha stora loppan hemma denna veckan och håller tummarna för att vi på så vis slipper skiten...bokstavligt talat hihi.
Så nu ska det njutas massor av att båda mina tjejer hemma så mycket<3 Dock lär jag väl vara helt slut till helgen hehe.
När barnen sovit klart och vi snaskat lunch så blir det en eftermiddag ute i trädgården. Så jag passar på att slänga in en beställning på lite solsken om ca 1½ timme;)
Åhh vet ni vad som hade varit härligt...en cykeltur. Dock har vi ett problem då denna morsan verken äger cykel eller cykelvagn.
Så mitt nya projekt är att hitta en snygg, bra cykelvagn till ett bra pris och sen ska det investeras cykelhjälmar till barnen och sen kommer jag låna mammas cykel tills plånboken tycker att det är ok för min del att köpa en egen.



Nä nu drar det allt lite i ögonlocken så en kortis på soffan får det bli.


.

Publicerad 2011-02-16 17:18:54 i Allmänt,

Positiva tankar, kom igen nu...positiva tankar.
Dahh att det ibland ska vara så svårt:/

Härligt att bara finnas:)

Publicerad 2011-02-07 10:03:25 i Allmänt,

Så var det måndag igen och vi beger oss in i en ny vecka med nya aktiviteter och utmaningar:)
Ikväll hinner jag tyvärr inte träna då jag ska på pysselkväll direkt när Daniel kommer hem från jobb.
Det är kyrkan som håller i det och det ska bli riktigt kul att komma ut och träffa lite nytt folk.
Morgonpromenaden blev inte heller av då Tilea tyckte att det var bättre att gå och nanna tidig förmiddag så nä det får kanske bli till att kasta på en träningsdvd och shake that ass:)
Dagarna går ju så om man inte vill göra entre på stranden i sommar som barbapappa så blir det väl till att ligga i.

Vet ni sen jag slutade käka minipiller så mår jag så sjukt bra:)
Allting har bara ändrats i mitt huvud. Jag är mycket gladare, positivare och har ett helt annat tålamod. Jag och Daniel funkar kanon tillsammans igen och det känns verkligen som att det här kommer vi fixa.
Önskar att jag vetat att man kunde må så här utan de där j*kla pillerna för då hade jag slutat för läääänge sedan.
Så kombinerat med motion så går jag jämt runt på rosa små moln numera. Det är så himla skönt att må såhär:-D

Hoppas alla börjar veckan med att må lika bra som denna Perssonen;)
Nä dax att skaka rumpa:)
Puss så länge *smack*

På rätt håll:)

Publicerad 2011-02-03 15:48:07 i Allmänt,

Hinner inte skriva för när maken kommer hem om 1 timme så ska maten vara klar och här ska vara undanstädat för då ska jag dra och träna:)
Tänkte bara ropa ut till hela världen att trots allt som hänt så mår jag faktiskt bra=)
Så hör ni det tjuvj*vlar jag mår bra även fast ni inte kunde hålla fingrarna borta från saker som inte var era.

Idag klarade jag till och med av att komma hem och gå in i huset utan att gå igenom varje rum med en kniv i handen, så ja jag är på rätt väg igen:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela