ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

I väntans tider

Publicerad 2011-07-27 08:44:46 i Allmänt,

Sitter och fikar frukost med mina små älsklingar medans bilen får nya däck. Tyra sprallar runt och "hittar" glass överallt till lillasyster, vilken fantasi hon börjar få:)

Säger bara jaha...

Publicerad 2011-07-21 15:58:52 i Allmänt,

Vilket väder:/ regn och blåst gör vardagen ganska så mycket tråkigare. Vet liksom inte riktigt vad jag ska hitta på med mina busfrö såna här dagar. Innan funkade det att åka till Busfabriken med båda två men Tyra har blivit så himla mycket modigare så jag tror hon hade stuckit direkt och då vågar jag inte chansa. Sen lilla Tilea har kommit in i världens mammigfas och vill bli buren heeeela tiden. Tror minsann att lilloppan kanske känner av mammas nerver nu när det börjar närma sig slutet av min mammaledighet. Hur snabbt kan liksom 3 år gå. Jag kan inte fatta det...3 år!?! var tog dom vägen??
Så ja gott folk, den 29 augusti tar mitt liv en ny vändning och jag lämnar trygga hemmavärlden för att bli en working mom precis som alla andra. Ingen aning om hur detta ska gå men positiva tankar sofie, positiva tankar.

Tilea och Tyra ska börja skolas in på dagis den 15:de augusti. Dom har hamnat på samma dagis men på olika avdelningar.
Vi har varit där och hälsat på och det tog ca 5 minuter och sen var dom iväg på varsit håll och ville inte gå hem. Så förmodligen blir det mammsen som får det tuffast att skiljas från mina små prinsessor.
Daniel och alla andra säger hela tiden att det kommer bli bra för mig att komma iväg och jobba och träffa lite nya människor. Själv fattar jag inte varför det skulle bli bra för mig. Visst jag kommer få sakna mina kiddos och jag kommer börja tjäna bra med pengar igen men annars är jag helt nöjd med min tillvaro. Ge mig ett antal miljoner och det är jag som ser till att bli lyxhustru på heltid;)
Kanske om jag har tur så kanske min vikt ser till att gå neråt också när jag börjar jobba igen. Kan ju alltid hoppas:)
Skrev ju innan semestern att jag skulle ha Olga Rönnberg som PT och bye bye mitt gamla tjockisliv...men jag kan säga som så här att hennes blogg älskar jag men PT-online var inte vad jag trott och jag blev riktigt besviken.
Nä kanske bara att bita i det sura äpplet och acceptera att jag förblir en tjockis, hittar inget som passar mig i diet eller "äta-rätt"-världen. Karaktär och självdisiplin att låta bli onyttigheter verkar inte ha blivit tilldelat mig:/
Någon som har något tips??




Äntligen

Publicerad 2011-07-13 11:54:40 i Allmänt,

Så har vi äntligen fått telefoni och bredband levererat till huset så nu kan jag båda tjata i telefon och börja blogga igen.
Att blogga från en Iphone är inge hit kan jag säga, började ett par gånger med ett inlägg men publicerade inget för det tog sån tid...bättre med tangenter att trycka på.
Ja eftersom det är evigheter sen jag bloggade så tänker jag inte sitta och skriva om allt som hänt sen sist utan jag sammanfattar det lite fint med att vi har kommit i ordning i huset, trivs som fisken i vattnet, har haft en underbar semester med Daniel och har redan hittat goa vänner i grannarna snett över.

Min tanke var att bjussa på lite bilder från vårt nya hus men då vår nya fina kamera visade en mindre trevlig sida så fick vi lämna in honom på servis. Min gamla goding ligger nu på laddning så min tanke är att jag ska fota så fort den är färdigladdad och sen slänga in ett inlägg fyllt med bilder.

Ville mest berätta för världen att jag är tillbaka som bloggare så fortsätt besöka min blogg och det uppsakkats alltid med ett litet avtryck i kommentarsfältet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela