ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Pyssel för hela slanten

Publicerad 2011-04-20 16:16:50 i Allmänt,

Idag blev det ny design på bloggen för nu börjar vårkänslorna pyra runt rejält i kroppen. Helt klar är jag inte men småsnuttorna tar sin lilla tid och då vill jag inte sitta vid datorn. Nä man får passa på när Tyra är på dagis och Tilea vilar förmiddag.
Idag har det stått påskpyssel på schemat. Jag gick en promenad innan jag skulle hämtade Tyra och då passade jag på att plocka lite björkris. Sen har jag och Tyra gjort kycklingar och små ägg som nu hänger fint i riset.
Imorgon ska jag handla hem fjädrar och kanske något annat fint att hänga upp.
Har även funderat på vad jag ska ge för något litet till barnen i påskägget, känner inte att jag vill ge godis eller leksak utan något annat kul. Till Tyra har jag funderat på en sån här http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=495640
men till Tilea har jag ingen aning. Någon som har några förslag?





Idag ska jag på ett barnklädesparty och det är nog ett av mina favoritmärke på barnkläder så det ska verkligen bli kul. Så vi får se om det blir något/några kuliga plagg som hamnar på beställningslistan;)

Jiiipppii

Publicerad 2011-04-12 09:52:42 i Allmänt,

Yeeeay vilken trevlig överraskning jag fick imorse. Vågen visade ett nytt tiotal och det känns najs najs najs:)
Nu ska jag bara lyckas hålla mig på denna sidan och fortsätta ner mot nästa tiotal.
Inte kommer jag ju nå min drömvikt tills Tilea fyller 1 men jag ska i alla fall vara några kilo lättare än vad jag är i denna skrivandes stund.


Detta är snart ett år sedan och då var jag 32 kilo tyngre:)


"Tyyyya e inte ba mamma, inte baaa" har jag fått höra nu sen igår morse. Nä Tyra är inte bra. Krupphosta på kvällar och nätter och ögoninflamation och förkylning är inte kuligt alls. Hon är liksom bara sådär liiite dålig så att hon liksom blir pipig och gnällig men förutom det är pigg och busig. Hmm låter motsägelsefullt men ni fattar va:)
Så just nu ligger hon och myser i sin säng och kollar på Pippi Långstrump. tur att hon fick Pippi-boxen i julklapp för det kollas en del Pippi-filmer nu när man "inte e baa" och sen inte vill nanna på kvällarna.


Sen kan ni fatta att imorgon är det 1 månad tills Tilea fyller 1 år...hallåååå liksom. Var tog den här tiden vägen??
Mammas lilla bebis är ingen bebis längre.
*Hon har börjat stå själv mer och mer
* Hon kallar mammmma
* Hon älskar mat av alla de slag
* Hon ääälskar att leka med storasyster
* Har ett jäkla humör och vet redan vad hon vill och inte vill:)
* Är världens sötaste snart-ett-åring
* Är en riktig liten busunge som förgyller vårat liv<3


Dag 1 på denna veckan

Publicerad 2011-04-11 10:31:47 i Allmänt,

Alltså jag kan verkligen inte fatta att det är så många inne på min blogg varje dag. Inte är det många som ger sig till känna men ni hamnar ändå i statistiken bara så ni vet:)
Allvar, det känns ju jättekul att folk faktiskt vill kolla i min blogg även fast jag inte skriver så ofta och inte de mest festliga inlägg.

Så var det då dax för måndag igen och helgen har försvunnit i ett nafs. I fredags blev det Öf med barnen och sen fix här hemma. På kvällen blev det laserdome med Daniels jobb och sen gick vi ut och åt. Det blev en supertrevlig kväll som resulterade i en massa blåmärke på kroppen:) Allvar hur klumpig får man vara som springer in i väggen ett antal gånger. Jag var ju som en huvudlös höna som bara irrade runt hehe. Men första rundan blev jag rankad 6/16 och andra gången 9/16 så helt kass kan ju inte denna hönan varit ändå.
Sen i lördags så blev det vila i massor för jag är så grymt trött numera och sen blev det grillat i Vallåkra. En mysig lugn dag helt enkelt. Och igår tränade jag och Daniel tillsammans och jag fick ett grymt bra resultat på springbandet. Sen fixade vi i trädgården inför visningen som är på söndag.
http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-barslov-helsingborgs-kommun-nypongatan-11-1580933

Så håll tummarna gott folk att detta går snabbt och lätt och att det är några som kan flytta in snabbt så att vi kan få komma in i vårt nya hus.
Har suttit och kollat runt efter inspiration till barnens nya rum och har hitta ett par som jag gillar massor.
Kommer bli tufft att flytta från detta huset, men det kommer verkligen bli kul att få börja om på nytt och fixa och dona. Ska även bli skönt att slippa visa saker. Få en nystart och bara njuta av min älskade familj<3

Ni måste testa!!

Publicerad 2011-04-06 12:43:46 i Allmänt,

En liten lugn stund här i huset så då passar jag på att blogga en sväng.

Måste fråga er om ni testat att hyra film från Lovefilm.se? Jag är en buzzador och har precis haft en kampanj där och måste säga att jag är supernöjd. Det är enkelt att hyra filmer och snabbt som bara den dimper dom ner i brevlådan. Där är massor av filmer att välja mellan och jag har då lyckats hitta 2 kanonfilmer:)
Riktiga Sofie-filmer med kärlek, lite gråtande och lite kärlek till. Så ni som gillar kolla på såna filmer bara mååååste ju se Dear John och Remember Me. Men i alla fall testa hyr film hos Lovefilm för det är smidigt och priserna är kanon.

Vilket himla tråkigt väder det är nu om dagarna, jag vill ju ha vår och min kropp lääängtar efter solsken. Jag vill kunna gå utan jacka och kunna vara ute i trädgården och mysa med mina älsklingar. Tyra älskar att vara ute och leka men just nu är det svårt eftersom Tilea vill ju också kunna röra sig meen hon gillar inte alls att krypa på gräsmattan när det är såhär kallt och tråkigt. Och Tyra vill helst att mamma ska vara ute med henne men ibland funkar det att hon leker i sandlådan själv eller är i lekstugan och pysslar. Åhh som jag kommer sakna den där lilla lekstugan när vi flyttar:( Sandlåda ska vi köpa en ny och gunga och studsmattan följer ju med men lekstugisen får allt stå kvar här. Åhh varje dag ställer jag mig frågan ifall vi gjort rätt i att köpa nytt hus, detta är ju ett perfekt hus och vi trivs kanon men det nya är verkligen verkligen perfekt. Förmodligen oroar jag mig i onödan och allt kommer bli perfekt men jag är ju en tänkare:/
Igår var fotografen här och idag eller senast imorgon kommer vårt hus ut på hemnet och sen nästa söndag blir det visning. Håll alla tummar och tår ni kan för att vi ska få sålt detta.

Nä nu är det dax att fixa till här hemma för snart ska prinsessan hämtas på dagis. 
Tackar för mig så länge och ska försöka blogga lite oftare. 


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela