ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Dagens slut

Publicerad 2013-04-30 23:05:12 i

Jag har haft en mysig, lugn och hungrig Valborg med mina nära och kära

~ <3 ~

Publicerad 2013-04-30 15:17:22 i

Tyra älskar allt vad smurfarna heter och Tilea älskar klänningar med mycket färg så det var två glada tjejer som handlade detta på Hm idag för egna pengar :-)
Sparat födelsedagspengar och påskpengar <3

Vitaminkur

Publicerad 2013-04-29 13:56:00 i

När annat skit känns jobbigt så....
Bästa energiboosten som finns <3
Familjen <3 <3 <3
Inte många veckor kvar nu tills vi åker <3
Längtar!!!

Lördag

Publicerad 2013-04-27 11:37:15 i

Idag tänker jag testa min mentala styrka och baka chokladbollar eller nått med tjejerna i eftermiddag :) inte ska dom bli lidande för att mamma e på diet.
Men det blir dom ärligt inte heller, god nyttig mat försöker jag laga till dom varje dag även fast jag äter mitt samt att jag försöker i största möjliga mån att vi äter tillsammans som en familj.

Idag har morgonens pw avklarats och ny pr maten packad och vi ger oss ut en sväng på ärenden och äventyr.
Och i eftermiddag får vi finbesök <3
Tänkte vara smart och bjuda på thaimat, känns lättare om dom äter samma som mig fast med lite andra ingredienser.

Är glad för mina resultat som jag gjort hitintills, igår när jag var på mingel så fick jag hänga tillbaka en blus som jag tänk köpa för att strl. 36 såg för stor ut och då kommer det ju se ännu stötte ut när jag är klar.
I denna takten så får ju D snart betala ett par nya bröst till mig för nu är där inget kvar snart...från C-kupa till A-kupa :-) nu måste väl snart kroppen börja fatta att det är fettet på magen och röven som ska förbrännas nu ;-)
Har sagt det innan, man skulle kunnat punktförbränna!!

Lite thaimat kanske ;)

Publicerad 2013-04-25 18:36:37 i

Snart har tredje veckan gått :) idag är det tufft, sugen på ALLT!!
Skulle kunna putta ner Tyra från stolen för att sno hennes tunnbrödsrulle vid kvällsmaten, men givetvis gjorde jag inte det utan smaskade vidare på min soppa :-)

Undra hur det ska gå i helgen?? Imorgon ska jag på mingel med Nettan och det serveras vin och snittar, men det är väl lika gott med vatten ;) eller får nog festa till det med en sån där god dricka som börjar på C och har ett light eller Zero efter sig :-)
Givetvis är det sällskapet som är set viktiga :-)

Aoouuw

Publicerad 2013-04-24 08:22:42 i

Gymmet igen samt att jag är inne på tredje dagen på squatschemat...ihh e det mening att man ska kunna sitta ner eller?

!!

Publicerad 2013-04-23 21:02:12 i

Vissa tycker kanske att jag är skrytig och suktar efter beröm men då känner ni inte mig, jag skriver här i min blogg för att peppa mig själv att klara detta. Som ni flesta vet så har jag ju aldrig nått mitt mål utan ALLTID kämpat med vikten och varit som en jojo upp och ner i vikten. Jag e så trött på det och vill bara lyckas, kunna skryta om att JAG kämpat mig i mål.

Dax igen

Publicerad 2013-04-23 18:29:31 i

Kände för nån minut idag att jag pallar inte gå och träna pass nr 2, det är då det är bra med min disciplinerade make för han hämta mina tabletter också var det liksom inte mer med det utan här är jag nu på gymmet och har en timmes träning framför mig. Bästaste knäppaste maken e bra han, men säg inte att jag sagt det för då blir han så kaxig ;)

:-(

Publicerad 2013-04-23 13:45:56 i

Tycker det är jobbigt när någon jag bryr mig mycket om inte mår bra. När jag inte kan göra något mer än berätta att jag finns där om/när h*n behöver.

Fjärilar i magen

Publicerad 2013-04-23 11:56:23 i Allmänt,

Alla som känner mig vet att jag är en ganska nervös och orolig person och kan ibland stressa upp mig för onödiga saker. Iallafall så har jag idag tagit ett stort steg helst själv, jag gör en chansning med min framtid också återstår det att se om beslutet var bra eller anus. Men självklart är jag hispig och nervös för det blir jag alltid när jag lämnar min trygga lilla bubbla. Har skrivit det tidigare och skriver det igen, inte alltid lätt att vara Sofie ;-)
På dagens schema står nu hemstudier för min del, har blivit rätt så grupperat i skolan så nja det känns väl inte som någon hit att gå dit. Skönare att arbeta hemma och sköta mitt eget, inte många veckor kvar nu och sen ska jag jobba lite innan semester med mina 3 älsklingar <3 Längtar!!!

Så åter ner med näsan i boken så man blir klar någon gång ;-)

Lördag

Publicerad 2013-04-20 12:32:14 i

Har kört ett pass idag och har ett kvar sen kan jag inte påverka siffrorna på vågen imorgon mer. Har verkligen gjort mitt bästa!! Ska iallafall bli skönt att få ett nytt tema att äta efter :-)

E det bara jag?

Publicerad 2013-04-18 09:16:52 i

Kan vara jag som är känslig men tror aldrig jag sett så mycket mat och bakverk överallt som jag gjort senaste 2 veckorna...till och med på gymmet lyckas jag komma lagom tills matlagningsprogrammet :-S
Kan det vara min diet som gör mig mer mottaglig hehe :-P

<3

Publicerad 2013-04-17 18:31:39 i

Promenad för att hämta barnen på dagis och sen en runda på lekplatsen, idag njuter vi av varandras sällskap och stressar inte.

Om bara tjejerna visste hur enormt mycket jag älskar dom <3

Pratade med min coach idag och fick byta ut ett av mina mål..så stor skillnad en liten förändring kan göra, nya måltiden slank ner med glädje.
Snart är första två veckorna gjorda och jag får hoppa upp på vågen och få lön för mödan. Stora skräcken är att det ska bara vara en liten förändring på siffrorna , visst alla minus är bra men jag har följt detta till punkt och pricka och alla andra verkar få stora minussiffror så klart att jag också vill ha det ;-)

Lillördag :-)

Publicerad 2013-04-17 11:27:35 i

Allt är bättre idag men ibland blir inte saker som man tänkt sig.

På morgonpromenad idag fick jag sällskap av en efterlängtad gammal bekant som lyst med sin frånvaro.
Välkommen du underbara sol, du är här för att stanna lääänge och pigga upp folk med din närvaro va??

En fröjd att sitta utomhus i solen och plugga :-)

Arg och irriterad

Publicerad 2013-04-16 19:11:44 i

Inget allvarligt men ibland borde man vänt sig om och sovit resten av dagen.
Vissa dagar slutar bara mindre roliga.

Koko

Publicerad 2013-04-16 04:52:09 i

Ser ni vad klockan e?
Nu hoppar jag i träningskläderna och drar till gymmet. Så viktigt är detta för mig.
Stört I know :-)

Ser gott ut?

Publicerad 2013-04-15 19:45:58 i

Prova äta det till lunch i 2 veckor ;-)
Yumyum

Nä helt ok men ska bli skönt med nytt schema

Måndag morgon

Publicerad 2013-04-15 08:55:51 i

Börjar min vecka från praktiken med att gå dit som patient och ta bort födelsemärken. Känns lite konstigt faktiskt att jag inte ska vara här mer, har verkligen älskat att få spendera mina dagar här och fått lära mig massor av nya saker.

Iallafall så får jag hoppas att jag inte har ont sen för träna måste jag ju, högre växel var det jag skulle lägga in.

Söndag kväll

Publicerad 2013-04-14 21:58:18 i

Jag klarade helgen!!! Underbar känsla :-)
Nu en tuff vecka kvar innan det är dax för steg två.
Denna veckan har jag motionerat 14 timmar :-P

Sparkar mig själv i röven för att lägga i en tuffare växel.

I solens sken

Publicerad 2013-04-14 09:17:07 i

Dagens utmaning blir att gå på kalas och klara kosten...finns inget val dock men tufft blir det.

Förlåt för mina tråkiga inlägg men just nu är det mycket fokus och planerande för att få ihop matschemat, 2 timmars träning, studier och det viktigaste la familia. Detta är mitt liv just nu och så får det va för när jag slutar skolan så ska min kropp vara perfekt (för mig iallafall)
Har tur som har bästa stödet från mina nära och kära samt har bästaste Emma som kämpar med samma och får härliga minusresultat som inspirerar :-)
Tänk när vågen ler och visar rätt siffror. Yeeeay!

(Små solsken som ger näring och energi åt mamma)

:-)

Publicerad 2013-04-13 14:25:40 i Allmänt,

Dålig planering resulterar i lite kaos i matschemat idag men jag håller mig på grammet till det jag ska. Men fy fan vad jobbigt det är idag, man är liksom inpräntad i huvudet att till helgen ska man äta gott och onyttigt. 
Så idag lyxar jag till det med en Cola Zero och känner att den förtjänar jag grymt massor för jag känner mig skitduktig :-)
 
Förresten idag fick jag en cykel, yeeay!! Jag älskar den, den är svart och helt underbar att cykla på :-P den kommer bli ett perfekt redskap i viktminskningskampen 
 

Avslappnad fredag

Publicerad 2013-04-12 06:31:42 i

Imorse var det tufft att komma upp för att gå på gymmet, kroppen värker precis överallt men jag har bestämt mig för att satsa 100 % eftersom det är det min coach kräver. Just nu har jag världens möjlighet att komma i mål, jag har fått nyckel och verktygen så nu är det upp till mig att använda dom. Men ingen kan komma och säga att det kommer gratis för jag jobbar verkligen röven av mig. Detta är MITT val så oavsett vad människor runt omkring mig tycker om mig och mina val så gör jag detta för min skull :-)

Efter gymmet så har jag unnat mig fem minuters avslappning. Testat det någon gång? Gör det! Ge det ett antal gånger innan ni dömer ut det för det tar ett tag innan man lär sig att fokusera rätt och känner sig totalt avslappnad efteråt.

Nä nu blir det duschen och sen spenderas sista dagen på praktiken.

Kärlek på hög nivå

Publicerad 2013-04-11 20:48:01 i

Ibland är det bara att nanna nääära mamma som gäller för att lopporna ska komma till ro.
Givetvis njuter mamman av det och tar till vara på ögonblicken, snart är dom stora och vill inte vara med mig.

Fånga ögonblicket!! <3

Apr. 04, 2013

Publicerad 2013-04-04 18:24:00 i

På praktiken idag så hade vi möte med min lärare och jag fick ärligt talat massor av beröm, så himla glad. Men det är ovant för mig att få det, jag vet liksom inte hur jag ska tackla komplimanger.
Iallafall så är det bara 1 vecka kvar nu och jag kommer sakna det massor, men ser fram emot livets nya utmaningar som väntar. Som vanligt så hoppas jag ju på att kicka igång mitt "nya" liv som en smal, smärt och självsäker Sofie.
Kanske dax att arbeta på sen där självkänslan ;-)

Pjooo

Publicerad 2013-04-01 05:44:06 i

Vilken natt jag haft, en sjuk Tyra har vaknat ca en gång i halvtimmen och velat ha vatten så jag har agerat sjuksyrra. Men vad gör man inte för sin lilla älskling<3
För en stund sen åt hon lite yoggi och fick panodil så nu verkar dock loppan nanna gott så kanske borde man själv också knoppa in lite om det går.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela