ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Loooonely

Publicerad 2011-10-31 21:51:41 i Allmänt,

Vet ni, idag känner jag mig lite ensam:( Har varit på cupcakedekorations-kurs ikväll för att kanske lära känna lite nytt folk, så jag försöker faktiskt....men folk går ju nästan alltid med någon som dom känner på sånt så tja det slutade väl som det alltid gör, att jag känner mig lite ensam. Nä nu tror jag att jag kryper under under täcket och försöker sova lite. Godnatt gott folk!'

Varför alltid jag??

Publicerad 2011-10-19 12:00:08 i Allmänt,

Igenom mitt liv så går där en röd tråd av att jag alltid blir en j*vla hackkyckling. Jag vet faktiskt inte varför för jag gör mitt bästa för att vara en relativt bra människa. Jag brukar faktiskt inte vara elak och gör mitt bästa för att vara glad utåt.
Visst jag är männsklig och inget jäkla helgon så jag har mina dåliga dagar jag också.
Som ni säkert märkt är jag en väldigt osäker person men försöker jobba på det..men det funkar liksom inte. Ett steg fram och två steg bak.
Och som ni vet så ville jag inte alls gå tillbaka till mitt jobb och arbeta där, trivdes inte alls. Men vi behöver pengarna och det är liksom inte det lättaste att hitta ett nytt jobb. Trivs bra med mina arbetskamrater men redan efter dessa veckorna så är jag chefens hackkyckling trotts att jag inte gjort något.
Förra veckan kom han ut när jag jobbade och berättade att min prestation var katastrofal. Han hade statistik med sig och jämförde mig med människor som har minst 3 års mer erfarenhet än vad jag har. Han hade även statistik på en avdelning där jag endast jobbat typ max 2 timmar sen jag kom tillbaka och visade att där var jag absolut sämst. På min avdelning var det dock dom som vara sämre än mig....jippi för det eller??
Hallå jag gör mitt bästa och kämpar på för att komma in i det igen men det är tungt och vi är jämnt förkylda här hemma, kiddsen sover inte som dom ska plus att jag kämpar på med allt annat...men nä som vanligt så är man aldrig bra nog!!
Sen i lördags så var vi på workshop med jobbet och alla skulle arbeta med sina grupper och sina chefer...men min kom fram, skrattade och sa lite lustigt att han hade bytt bort mig till en annan grupp så han slapp ha mig i sin grupp. Så japp, jag och en annan fick sätta oss i en helt annan grupp och jobba med dom.
Vad är det för fel på mig eftersom han redan så tydligt avskyr mig?? Ska jag liksom behöva stå ut med att vara tvungen att gå med magont när jag går till jobbet nu i all evighet eftersom jag inte har någon chans att byta jobb??
Sen känns det absolut inte bättre av att båda barnen varit sjuka nu sen i fredags och jag behövt vabba 4 dagar än så länge...känner på mig att jag kommer få skit för det också av honom.
Åhhh önskar jag bara hade mer skin på näsan så jag vågade stå upp för mig själv, eller ännu bättre vann några miljoner och kunde sluta på mitt jobb och utbilda mig och jobba med det jag vill istället.

Så ja...sitter här och undrar, varför jag????? Står det HATA mig i pannan på mig?

Helt allvar morsan

Publicerad 2011-10-10 14:30:28 i Allmänt,

Tyra bad mig att hjälpa henne att bre smör på hennes kex innan, jag bad henne att försöka själv men svaret blev "jag kaaaan inte"...eftersom det oftast låter "jag kan fälv" så sa jag till henne
-klart mamma hjälper dig, men prova själv först. Tyra , man klarar allt här i livet bara man kämpar lite.
Precis efter jag sagt det så tänkte jag för mig själv...vilken bluff man är, varför lever man inte som man lär??
Nä får nog tänka efter hur jag är egentligen och börja tänka på att bli en bra förebild för mina prinsessor, för shit vad Tyra är med här nu och utvecklas och Tilea hänger efter i raketfart:)

Tyra stod precis här brevid och visade hur man säger äpple, päron och röd på teckenspråk...min stora tjej<3


Ps. Sen måste jag bara berätta en rolig sak som hände igår:)

Jag satt i soffan och Daniel var inne och duschade. Tyra sprang in till pappa, drog bort draperiet och sa helt förvånad
-Paaaaappa du HAR inte dina trosor på dig!!

Hahaha höll på att dö av skratt när jag hörde henne...sötunge!!!

Härliga måndag

Publicerad 2011-10-10 10:42:54 i Allmänt,

Åhh härliga lediga måndag:)
Idag ska jag och barnen pysa till Väla och titta lite i nya affärer och fika:) med andra ord bara en härlig fortsättning på denna kanonisdag;)

Vet ni, nu har jag anmält mig till Tjejmilen 2012...så det gäller att börja i tid nu och träna så att jag kansk springa på en bra tid. Mitt önskemål är att klara det på ca 45 minuter.
Ska även springa Springtime i maj och då satsar jag på att klara milen på 1 timme.
Känns som 2 bra mål att klara innan jag fyller the big 30;)

Och om ni väntar på en uppdatering när det gäller vikten så står den stilla...dahh förkylning slog på så någon träning har det inte blivit av...nä på onsdag tar jag tjockiskroppen och rullar till viktväktarna...så snart snart hoppas jag på att kunna uppdatera med en härlig liten viktnedgång;)





Maildax

Publicerad 2011-10-07 13:20:22 i Allmänt,

Fick precis ett mail från Tyras dagis.
Barnen får tydligen lära sig teckenspråk på dagis så där var bifogat dokument med de olika tecknen som de använder dagligen så att vi kan träna hemma också.
Hur coolt som helst!!

Så var man äldre

Publicerad 2011-10-07 13:16:11 i Allmänt,

Igår blev man då 29 år. Det firades med att själv vara sjuk plus att jag fick0 hämta en sjuk Tilea på dagis..kul?? Not!! Men vi vilade i massor och sen hämtade vi Tyra på dagis. På kvällen kom mamma och Uffe och vi åt hemmagjord hamburgartallrik och glace au four till efterrätt. I present fick jag av Daniel och barnen ett par jättefina vinterstövlar:)
 
Och av mamma och Uffe fick jag en glassmaskin och en digital fotoram.
Verkligen en perfekt mysig födelsedag trots sjukdomar:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela