ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

I´ll be back

Publicerad 2011-05-28 10:46:54 i Allmänt,

Nu är det snart flyttdax så jag känner stressen krypa längs ryggraden.
Med andra ord så återkommer jag i bloggvärlden med skrivande, läsande och kommentarer när vi kommit till det nya huset.
Denna sista vecka kommer så mycket tid som möjligt att läggas på att packa, planera och ge barnen sin tid. Men som om jag inte hade fullt upp så börjar jag på onsdag som pt-online kund hos Olga Rönnberg så även planerande av kost och träning ska få sin tid så då kanske ni förstår varför bloggvärlden får vänta.
Men livet är härligt och med samarbete och planering så funkar allt och när det gäller träningen så kommer jag satsa 110% för nu börjar mitt nya friska, hälsosamma liv....perfect body here i come;)

Ifööööön

Publicerad 2011-05-18 20:30:18 i Allmänt,

Imorgon kan jag börja använda min nya Iföööön 4:) Den ligger i köket och bara kallar på mig. Längtar masssor:)
Har även investerat i Nike+ och ett par nya löparskor som kan användas till min Iphone så här ska promeneras i sommar. Har ju en hel del kilo kvar som ser mig som sin nya bästis och inte alls vill lämna min kropp och dessa har jag planen att göra slut med:) Kan ju säga så här att jag lär ju få lite hjälp på vägen då jag ska ha en personlig tränare hela juni månad och sen har jag planer på att ha det även juli & augusti. Sen den 28 augusti börjar jag jobba och då skulle jag hemskt gärna vilja väga min målvikt. Håll tummarna är ni söta.

Jäklar jag har ju glömt berätta hur det gick i lördags när jag sprang springtime:)
Jag klarade det och är faktiskt grytm stolt över min tid. 5 km på 30,54 och jag kom på 89:de plats av 199 personer i min grupp. Har redan bestämt med E att vi ska springa nästa år också. Kan ju säga att det var så mycket roligare att göra det tillsammans. E är en tjej som jag gick i samma klass som från fjärde klass. Jag har alltid sett henne som en nära vän men pga av olika anledningar så tappade vi mycket kontakt efter studenten men nu har vi börjat ses igen på Öf och jag är så himla glad att vi har börjat höras igen. En himla fin vän är hon och hon har en helt underbar liten dotter:)

Ush och fy nu ska jag fortsätta packa igen... om 15 dagar flyttar vi till nya huset...kan säga att jag har väldigt splittrade känslor just nu. Längtar massor men samtidigt känns det så läskigt och även jobbigt nu när Tyra snart är sin sista dag på detta dagiset och att lämna det som känns tryggt nu för att komma till en ny håla;)
Ja ni förstår säkert vad jag menar.

För det är ingen vanlig dag, nä det är Tileas 1-års dag...

Publicerad 2011-05-13 16:01:44 i Allmänt,

Hurra, hurra, hurra!!!!
Idag firar världens sötaste Tilea 1 år!!!!
Vi har haft en helt underbar fredagen den 13:de med lite extra lyx och mys.
Vi började dagen med att väcka födelsedagsgrisen med sång och paket. Storasyster hjälpte till att packa upp presenterna och tyckte även hon att allt var wooooow:)
Därefter hade vi lite allmänt mys och satt och sjöng sånger. Lillan som tyvärr har feber på sin födelsedag slocknade om ganska så snabbt och det var väl tur för sen när hon väl vaknade av sig själv så var hon mycket spralligare och genast började morsan planera dagen. Kyrkis hade vi ju missat så då tänkte jag att kanske skulle vi åka och ha picknik på fredriksdal men när vi höll på och packa in oss i bilen så öppnade himlen sig så näää.
Istället stannade vi till på McDonalds och åt lunch, smålopporna smaskade lyckligt i sig sina hamburgare och äppleklyftor och drack äpplejuice till. Därefter styrde bilen mot Busfabriken.
Så där har vi nu spenderat de senaste timmarna. Det har klättrats, hoppats, ätits glass och haft det supermysigt!
Nu vilar snuttorna och själv är det dax att börja fixa inför kvällens middag. Vi får lite gäster så det blir ett litet kalas ikväll och sen tar vi det stora på söndag.
Nä dax att kasta ihop smeten till kvällens efterrätt och sen baka hemmagjord pizza...snacka om en meny som passar vår lilla tjej som handen i handsken.
Ha en bra helg gott folk så ska jag fortsätta njuta av de mina.



Åhh vad det är härligt med fredag

Publicerad 2011-05-06 08:23:04 i Allmänt,

Så var det då äntligen fredag igen. Åhh denna härliga veckodag:)
Solen skiner, Tyra är ledig från dagis och allt känns bara så kanon idag!!
Vågen bjöd på samma trevliga överraskning som den gjort de senaste dagarna, ja ni hör denna dagen är liksom bara så najsig.
Det blir ett besök på kyrkis idag och sen återgår vi till sortera och planera inför flytten. Kommer bli mycket tjattande om den nu kan jag lova. Men hey det är ju liksom det stora i vårt liv just nu. Inte varje dag man köper ett nytt hus...i och för sig inte så länge sen vi gjorde det sist men nu känns det superduper kanonis.
Ett lyxhus i mina ögon:)
Försökte fixa lite bilder så ni kunde få en smygiskoll på vårt blivande hem men nä datorn och jag tyckte inte alls samma så ni får allt vänta tills inflyttning så jag kan gå lös med kameran där;)

Igår var jag and the familia på soffjakt...åhhh så många underbara soffor det finns. Jag hittade rena drömmen...en grå soffa med diamanthörn och divan. Presic vad vi behövde tyckte jag men njaaa Daniel tyckte väl sådär...dahh.
Hittade en som vi eventuellt kan tänka oss båda två så det får bli till att åka och provsitta den lite till på lördag. Då väljer vi dock att mormor kommer hem till oss och passar TyraMyra också får Tilea följa med oss. Tyra var verkligen inte jobbig att ha med men lilla fröken vill ju också provsitta sofforna och med hennes korta ben så slutade det med att fötterna hamnade i sofforna....iiiinte helt poppis av personalen tror jag.
Och hon blev ju ledsen när hon inte fick göra precis som mamma och pappa. Nä hon får nog roligast att busa med älskade mormor och får ha henne helt för sig själv eftersom lillasyster är med oss.
Sen är jag även på jakt efter en snygg byrå eller nått som jag kan ha Unos bur på. Lilla älsklingen ska ju givetvis stå i vardagsrummet/köket så att han är med oss hela tiden. Okej ni som inte har koll på det..Uno är min eftertjatade/efterlängtade undulat:)
Och då kommer jag på att jag har ju glömt berätta...i slutet av maj blir vi ännu en i familjen...Uno ska få en pojkvän hihi.
Har pratat med uppfödaren och då har dom en liten kille leveransklar. Någon som har namnförslag?
Jag sa Bruno men Daniel tycker att jag är totaltorris. Vaaad liksom, inget fel på Bruno väl?? Kanske inte namnet jag hade valt till min son men hello det är ju en pippibirdie.

Här har ni Uno<3
Uno´s favvoställe att sitta på


Åhh nu kurrar magen. Lite frulle hade inte suttit fel.

Jag lever

Publicerad 2011-05-05 13:04:13 i Allmänt,

men det är verkligen fullt upp nu. Den tredje juni flyttar vi till nya huset så vi har massor att göra. Eftersom vi hade turen att få vinst på vårt hus så har vi valt att sälja så mycket möbler som vi kan och köpa nytt.
Så det är mycket tid som läggs på att fotografera möbler och lägga ut på blocket.
Ja och som ni alla vet så kan det ju ta lite tid att få saker och ting sålda så därför valde vi att börja redan nu för att inte stå med allt för mycket kvar den dagen det är dax att packa ihop oss. Dock trodde vi inte att det skulle gå såhär snabbt att få sålt möblerna. Antingen har vi satt helt rätt priser eller så är det alldeles för billigt för min mail och mobil bombas just nu av folk som vill fynda.
På lördags hämtas våra fina soffor så efter det får väl sitta på golvet. Om en timma hämtas vitrinskåpet som jag la ner hela min själv i förra året och om några dagar hämtas vår bäddsoffa. Hallå vi kommer ju inte ha någonting kvar, helt öde i vårt lilla hus. Hehe kul att ha kalas här för Tilea nästa vecka:)
Men man får väl offra nått för att få det bra i slutet.

Nä åter till att tömma vitrinskåpet innan jag ska hämta prinsessan på dagis, inte många veckor kvar som hon ska gå här:( Ush det känns jättejobbigt att hon ska behöva lämna dagis men jag hoppas det blir bra i slutändan.
Fick veta igår att vi fått platser till barnen i Bjuv så till hösten blir det inskolning för båda två.
Dom hamnar på samma dagis men på olika avdelningar. Tror och hoppas att det kommer bli kanon trotts allt.
Vink vink ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela