ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Så var vi då där igen:)

Publicerad 2011-01-28 13:52:01 i Allmänt,

Fredag:) Ja ni vet ju vad jag tycker om fredagar;)
Vi började just denna fredagen med att packa ihop oss och promenera till Öf. Det var  kanontrevligt och både Tyra och Tilea gillade att få busa. På vägen hem slocknade båda i vagnen och dom sover fortfarande. Så då borde jag egentligen ta mig samman och sätta igång och plocka lite här hemma, men zoombie som jag känner mig med ont i magen så hamnade jag en stund framför datorn.

Så vad händer i helgen gott folk?
För min del så ska jag vara fotomodell imorgon. Nope inga krav på att man ska vara vacker utan det räcker att man fastnar på bilden;)
Vilket fall som helst så ska det bli riktigt roligt. Lite fjärilar kittlar dock i magen då jag inte är vidare glad för att vara på den sidan av linsen och för att jag inte känner tjejen som ska ta bilderna. Men ibland kan även jag vara modig:)
Sen på kvällen blir jag gräsänka då Daniel ska ut och träffa en gammal kompis. Vi får se om vi håller oss hemma och bara myser eller om vi blir bortbjudna någonstans;)

Nä nu mina medmänniskor så får jag nog slita min lilla rumpa från soffan och ta tag i alla måsten här hemma som tyvärr inte försvinner av sig själva. Ingen som känner att ni har lite tid över och vill komma och vika lite tvätt åt moi??

Hellllllo världen

Publicerad 2011-01-26 09:54:48 i Allmänt,

Ush jag är så himla trött mitt skiftande humör så nu har jag bestämt mig för att sluta med mini-pillerna. Och nope inga planer på fler småttingar;) utan det får bli ett spiralförsök. Daniel tyckte det var en utmärkt idé för han sa att mellan Tyra och Tilea hade jag som stabilast humör och då var jag fri från hormoner. Åhh vad härligt det kunde vara om det nu skulle visa sig vara så enkelt:) Inte alltid lätt att vara Sofie ska jag erkänna.
Fick mycket visa ord från min kusin för ett tag sedan att leva i nuet och njuta av livet precis där jag är nu.
Jag gör verkligen mitt bästa men oftast när jag är bland andra människor så känner jag att jag inte passar in och att folk inte tycker om mig. Och eftersom jag nu verkligen försöker må bra med mig själv så undrar jag hur gör alla ni andra för att må bra och inte bry er om vad alla andra tycker om er? Är jag verkligen den enda som har så dålig självkänsla? Kom igen, ge mig råd;)


Nu gör jag ett dramatiskt ämnesbyte:)
Vill ni veta vad ViPerssons ska göra till våren??
Vi ska packa lilla Gullan(bilen) och bege oss till Astrid Lindgrens värld:) Det lär väl bli Pippi och Emil för hela slanten:)
Vi har valt att åka när de inte riktigt är säsong för det mest för att slippa så himla mycket folk plus att det skiljde rätt mycket pengar för boendet. Och eftersom den kalla vintern och urgamla el-element tuggat hårt i plånboken så prioterar vi att komma iväg över huvudtaget än att åka under högsäsong:)
Vilket fall som helst så ska det bli supermysigt och jag längtar massor!!!! Barnen kommer älska det:)


Nä vet ni vad, nu ska jag slappa en liten stund på soffan sen blir det hemmafix och därefter ska jag och Tilea passa på att ta en långpromenad innan Tyrabus ska hämtas på dagis

Ont det gör ont

Publicerad 2011-01-18 19:35:19 i Allmänt,

Ajajaj kommer precis från ett tufft träningspass och hela min kropp värker så där härligt som den gör när man tagit i ordentligt. trodde emellanåt att jag skulle kräka men nä jag klarade hela passet och fick behålla middagen i magen:)
Så hur står det då till med Fru Persson annars??
Jo humöret känns väl lite bättre och jag kämpar på med vikt och träning. Denna veckan stod det -0,7 kilo på vågen och det är jag väl ganska så nöjd med. Det enda som jag kämpar och har riktigt jobbigt med är mitt sjuka sötsug, jag tror helt ärligt att jag är sockerberoende. Någon som har något bra tips hur man blir av med rejält (och då menar jag sjukt rejält) sockersug?
¨
Så vad har annars hänt idag. Jo Tyra fick vara på älskade älskade dagis och under tiden passade jag på att ta en långpromenad så att Tilea fick sova i vagnen. Därefter gav vi oss iväg till floristen och beställde en gravbukett till lördagsens begravning. Jag valde gula och vita blommor och gula band så det ska nog bli fint.
Kommer bli jobbigt att gå på begravning, hatar det lika mycket varje gång:(
Tack och lov så har vi fixat barnvakt till barnen så dom behöver inte uppleva alla ledsna människor.
På lördag kväll blir det dock ganska så mycket roligare....då är det nämligen dax för maskerad.
Vad jag ska kläut mig till tänker jag dock inte avslöja utan det får ni veta efteråt. Kommer inte bli allt för vacker kan jag berätta men jag är nöjd med mitt val. Fatta hur sjukt svårt det är att bestämma sig för vad man ska vara.

Jaja nog tradat...jag måste ställa mig och handdiska min underbara kaffeservis som jag/vi (Daniel gillar inte gamla saker så som jag gör så jag säger att det är min servis:))fick ärva.



Sen har kroppen har fått vila en stund nu så då blir det duschen och sen ska jag kolla på tv.

Fredagsbabbel

Publicerad 2011-01-14 10:29:37 i Allmänt,

Jag har verkligen fått skrivkramp i hjärnan. Vet aldrig vad jag ska skriva längre.
Det är inte så att det inte händer något i mitt liv så att jag inte har något att skriva om, utan jag vet bara inte hur jag ska formulera mig längre.
Jaja jag gör ett försök och ser om jag kan få ihop något inlägg som jag kan publicera.

Det är ju då fredag idag och Tyra är hemma från dagis. Härligt att inte ha några tider att passa och bara ha bussloppan hemma. Hon har många järn i elden hela tiden och är ÖVERALLT så här ser jämt ut som ett bombnedslag. Men kul har hon i alla fall. 
Senaste "innegrejen" här på Nypongatan är att "ippa". Tyra klipper och klipper och klipper så jag har små mini bitar papper ÖVERALLT i köket. Men hon älskar det och sitter helt koncentrerad:) så ja ongen kan faktiskt sitta still:)
Även Tilea blir lite gladare när Tyra är hemma. Tröttare dock men man märker att hon gillar det.
Dock är lilloppan sjuk igen:( Feber som pendlar mellan 38,5-40 grader. Var hos doktorn i förrgår och igår men proverna vissar i alla fall inga bakterier så vi får hoppas att det bara är ett virus eller tänder på g.

Så vad står då på programet idag?
Jo vi ska ner och handla lite på Maxi (ovanligt va;)) för ikväll ska vi bjuda mamma och Uffe på 3-rätters middag.
Det blir....
Förrätt: Grillad polenta med stekt sparris, pesto och hyvlad parmesanost
Huvudrätt: Fyllda paprikor med grönsallad, nybakat bröd och tzatziki
Efterrätt: Vaniljpannacotta med mango och kiwipuré

Hoppas verkligen det kommer smaka gott.

Sen ska vi väl hinna med en del bus också:)
För det e mina tjejer bra på.

F*n hjärnkrampen fortsätter så jag nöjer mig lite snabbt med detta korta ointressanta inlägget och tror jag ska passa på att lägga mig en stund på spikmattan nu medans barnen vilar förrmiddag.
Tror jag behöver komma i harmon i mitt liv. Har en liten neråt-period där min redan dåliga självkänsla faktiskt är sämre än den brukar.
Skulle behöva lite jävla anamma för att klara allt jag vill.
Jag vet att där inte finns någon som är perfekt men man har ju sin egen bild av vad som är perfekt och jag är lååångt ifrån min egna perfekt bild. Och fast jag är 28 år och borde  veta bättre så inbillar jag mig att folk runt omkring skulle tycka bättre om mig om jag var annorlunda. Jaja nog om det nu. Spikmattan kallar.
Trevlig helg gott folk.

I´m baaaack

Publicerad 2011-01-08 23:16:03 i Allmänt,

Ja jag vet det e jäääättelänge sen jag skrev men ni vet det har varit så mycket nu under hela december att jag har verkligen inte orkat att skriva. Men idag fick jag lust tillbaka så då passar jag på att slänga in ett inlägg.
Jag tänker inte gå igenom allt som hänt under tiden som gått för då får jag sitta och skriva här tills fingrarna ramlar av utan jag sammanfattar snabbt att december har till stor del varit en riktigt bra månad. Vi mår alla bra igen och är nu laddade för att njuta av 2011 tillsammans.

Så vad ska jag då skriva om?? Ingen aning kan jag meddela.

Så ja vad är det då tänkt ska hända under 2011

*I´m back on Viktväktarna och de j*vla kilona som jag lagt på mig sen jag hoppade av ska bort bort bort. Och väldigt många fler också.
*I maj ska jag och maken springa Springtime tillsammans
*Jag är med och tävlar i en jeansutmaning:) Coolt va;)
*Jag har tänkt börja jobba i augusti


Tja det är lite om vad som kommer hända.

Nä nu ska jag fixa lite med designen på bloggen så får vi se om det blir något nytt.
Tjing tjing så länge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela