ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

*Gråter*

Publicerad 2010-04-23 11:15:19 i Allmänt,

Om ni inte orkar med gnäll så sluta läsa redan nu för detta blir inget solskens inlägg. Har så j*vla ont i min kropp så jag vet inte var jag ska bli av. Kan knappt lyfta mina fötter och nu är det inte ens i snigelfart jag går i. Känns som hela jag har gått sönder. Bebben kan ju knappast sjunka ner mer utan att titta ut. Har knappt sovit alls i natt och gråtit typ varje gång jag behövt flytta någon "liten" kroppsdel.
Allt detta påverkar Tyra  så hon sover endast bra hos mig och är riktigt mammig. Känner mig som en kass mamma eftersom just nu orkar jag typ ingenting och jag känner att hon förtjänar bättre än så. Min lilla gullunge!!!
Och eftersom jag hela tiden får höra att har man gått över med första så gör man det oftast med andra också...tänk er att kanske gå 5 veckor till såhär när jag inte ens vet hur jag ska klara 5 minuter till. Visst kan jag vara gnällig men alltid med lite kämparanda och tanken att detta fixar jag trots allt men nu känner jag inte så. ORKAR INTE MER...har så ont och det finns inget jag kan göra. Panodil är ju som en fis i atmosfären.
Nä förlåt för detta deppiga inlägg men nu känns det liksom för mycket och här sitter jag ensam och ingen att gnälla av mig till så då får det bli till att blogga. Ni blev ju varnade i början.
 

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-04-23 11:45:37

Men vännen! ska jag komma? säg till om du behöver hjälp om dagarna!!!! =)

Postat av: Emma

Publicerad 2010-04-23 19:37:10

Sofie, har du sagt detta till din bm? Kräv att du ska bli igångsatt pm du går över tiden. Inte meningen att du ska må så dåligt!

Och gnäll allt du vill och kan, detta är ju din dagbok. Det kan inte vara solskenshistorier i den då varje dag.



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela