ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Snart e veckan slut igen...

Publicerad 2010-04-22 09:05:00 i Allmänt,

Torsdag och det betyder att det snart är helg igen. Härligt härligt måste jag säga. För då är det liiiite närmare tills det är dax för liten att komma:) och jag kan kanske börja röra mig igen utan att se ut som en sån där docka med rund botten som bara tippar fram och tillbaka:) Tänk att kunna ha Tyra i knäet utan att vara tvungen att lösa det med hur man ska ha magen och kunna sova på magen igen är ju rena drömmen:)

Igår var jag och Tyra på en lite tripp på jakt efter saker som behövs till babyns rum och det sista till bb-väskan.
Hittade min drömmobil att ha ovanför skötbordet:) Har ju lite av ett stjärntema i rummet och mobilen är stjärnor i 3D som har ett blått ledljus. Blev mycket nöjd när gubben min hade satt den på plats. Sen köpte jag nya morgontofflor att packa ner i väskan. Har en konstig ide om att det mesta jag stoppar ner i väskan ska vara nytt. Tycker det är en lyx som jag kan unna mig efter den smärta jag vet jag har framför mig. Tänk er ny ammningsbh, ny ammningströja, tofflor, strumpor osv. Härligt att få komma ur duschen och ta på sig helt fräscha kläder:)
Sen fick Tyra  välja en liten grej på Babyland eftersom hon är den sötaste jag vet och gissa vad vi kom hem med....ett par rosa foppatofflor. Så det är hennes nya förälskelse och dom ska vara på hela tiden. Passade dock ganska bra eftersom jag varit på jakt efter inneskor till henne men inte hittat några jag tycker om så nu är ju det problemet löst:)
Se hela bilden








Men jag kan säga att efter denna lilla tur så var jag helt färdig och knoppade in samtidigt som dottern. Har dock sovit sjukt dåligt inatt så vi får väl se hur dagen blir.
Ikväll kommer iallafall lillebror med familj på besök så lite städande får det bli. Annar tror jag vi tar en hemmamys dag då lillpärlan verkar ha vaknat på ett kärt humör med mycket gnäll och morr.
Åhhhh nu e det Mummindalen på tv så då får vi kasta oss i soffan:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela