ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Vilken dag

Publicerad 2010-04-15 18:16:15 i Allmänt,

Har vaknat typ 1 gång i timmen från det att jag gick och la mig igår fram till klockan 3 då jag var klarvaken. Gick och la mig på soffan och kollade på veckans DH & CT innan jag kröp in till familjen och försökte somna om. Snurrade och snurrade så gott det nu går med denna kroppen och till sist slumrade jag till. Då ringer mobilen och det är samtalet jag väntat på hela veckan...jag har blivit faster:-) Adrenalinet är ju uppe på topp när man väcks på det där sättet och hoppar upp 2 meter i luften. Tyra vaknade också och hade inte en tanke på att somna om hon heller så vi gick upp klockan 5.50 idag. Körde pappsen till jobb eftersom det bjöds på after work idag.
Hem och fixade och donade medans Tyra slumrade och sen iväg till väla för att handla till det lilla underverket.
Upp på fika och mys med den lille sötnosen så gott det nu gick innan Tyra tyckte att Leon också skulle ha yoggi.
Men säger bara att jag blev allt förälskad:-)

(Lånad bild av svägerskan)
Tur för Daniel att det snart är vår tur annars hade jag tjatat massor massor om att jag ville ha bebbe. Men snart är vårt lilla underverk också här.

Nu har jag och Tyra precis ätit en lyxig middag (färdig pizza från Dr Oetker) med bubbel (kolsyrat vatten) och våffla med sylt och grädde till efterrätt....nyttiga vi var idag va...men vi tjejer får ju också festa till det när Daniel är iväg;)
Så nu blir det mys en stund för lilldonnan innan hon får hoppa i bingen så att jag hinner med lite hushållsarbete innan alla mina krafter är slut för idag. Sen ska jag tända lite ljus och krypa upp i soffan och bara mysa tills gubben kommer hem. Känns verkligen att det är på slutet nu för krafter...vad är det??
Nä prinsessan kallar så god kväll på er gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela