ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Nu är jag redo

Publicerad 2010-07-03 10:52:39 i Allmänt,

att berätta vad mitt ganska stora projekt som jag nämnde för ett tag sen handlar om. Jag har börjat på Viktväktarna för att bli av med alla mina tjockiskilo efter denna graviditeten. Nu en gång för alla ska jag lyckas och komma ner till min drömvikt. Idag är en lyckodag för mig då jag nu på 3 veckor och 4 dagar lyckats gå ner 5 kilo och att idag väger jag 20,5 kilo mindre än när jag åkte in till förlossningen med min lilla loppa i magen.
Kläder börjar sitta lite lösare igen och jag är så mycket piggare och mår som en drottning.
Det är härligt att leva:) och ha världens finaste familj gör ju inte en mindre lycklig kan jag säga.
Tra lalalala la la shit va jag mår bra idag:-)
Och igår var jag på efterkontroll och har nu fått ett ok att börja ut och jogga igen, så nu ska det bara bli tillfällen lediga så jag kan dra på mig dojjorna och ge mig ut i Bårslövs fina grönområde. Då kommer kilona rasa ännu mer och jag kommer må ännu bättre...ser ni det är bara en så perfekt cirkel att befinna sig i. Så jag säger det igen.
Tra lalalala la LA LA LA lalala la shit va jag mår bra idag:-)

Ska passa på nu medans smålopporna vilar att lägga mig en stund i solen och bättra på den lilla färg jag fått så man kan se fin ut ikväll när vi ska på barndop för min brorsson Leon. Passa på att bara njuta när jag mår så här bra. Måste även plantera mina smultron och jordgubbsplantor som jag fick av min svärmor igår. Snart kommer det mumsiga bär som jag och Tyra kan gå och snaska på.

Så ni där ute i världen...ha en helt underbar solig lördag.
Peace Love And Understanding



Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-07-03 15:33:54

Bra för dig Sofie!!!

Hur mycket har du kvar att gå ner?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela