ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Tisdag hela veckan..

Publicerad 2010-03-23 11:27:26 i Allmänt,

...eller idag iallafall:)
Dagen började med att Tyra vaknade 6.30 i egen säng. Hon har sovit själv nu 2 hela nätter och min rygg mår finfint av det även om det är tomt utan min lilla snusseunge brevid mig.
Jag gjorde en chansning och fixade en flaska också gossade vi in oss alla 3 i vår säng. Och dra på trissor, hon åt hela flaskan utan en enda protest....stort i min värld just nu då hon typ inte ätit någonnting på 1½ vecka.
Sen åt hela familjen frukost och sen borstade vi tänderna tillsammans...alla sittandes på golvet.
Shit vad ett barn kan få en att göra hehe bara genom att vara så himla charmig.
Vi har även hunnit med att blåsa såpbubblor i badkaret, busa, möblera om i Tyras rum och vilat(då jag passade på att måla vitrinskåpet) och klockan är just nu när jag skriver 10.45...snacka om att vara effektiva;)
Men till saken hör ju att vi måste vara effektiva idag för i eftermiddag ska jag och Tyra testa Öppna förskolan här i byn och se om det är något att spendera tid på. För om det verkar ok, folket är trevligt och lillan trivs så tycker jag att det är en utmärkt 1-2 ggr i veckan-aktivitet för oss. Mest så att man får lite socialt och Tyra får busa av sig lite. Får allt ge det en chans;)

Så annars vad händer i livet då ...alldeles för mycket men ändå ingenting tycker jag. Kämpar på med mina papper till försäkringskassan men det verkar ju dock inte lösa sig speciellt smidigt. Har hållt på med det här sen i julas och står fortfarande och stampar på samma ställe. Trodde det skulle lösa sig igår då jag äntligen fick tillbaka papperna från jobb men då jag kontrollera uppgifterna dom fyllt i så hade dom sänkt min årsinkomst med ca 70 000kr..snällt va. Så det är bara till att börja om från början. Dahh där får man för att man försöker vara ute i god tid med sina papper.
Sen med magen går allt bara toppen. Den växer och lillen rör sig hur mycket som helst nu. Helt underbart att känna för det blir så verkligt att snart finns h*n här ute hos oss. Daniel sa för någon dag sen att nu börjar han verkligen förstå att det ska komma en till..hehe det är ju tur att det bara tog ca  200 dagar någonting för att han skulle få upp ögonen om att han ska bli pappa igen. 
Själv börjar jag bli ganska nervig inför att klara av förlossningen. Minns ju hur j*vla ont det gjorde. Dock har man ju inget val utan det är ju bara ta det som det kommer, men ändå aj aj aj aj aj. Sen blir det faktiskt inga fler barn för vår del utan då ska jag njuta av de två jag har:)

Nä om man skulle stänga ner vännen för tillfället och ta och städa undan och göra oss klara för dagens utflykt.

Har ni sett att solen är framme?? Härligt va:)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela