ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Onsdag mitt i veckan

Publicerad 2010-03-17 08:07:22 i Allmänt,

Igår var det ju då läkarbesök hos Doktor Lars klockan 14. Vi stressade in till staden och var i lagom tid trodde jag men fanns där några parkeringsplatsen tillgängliga..NOPE. Lätt att parkera i gatan på Stattena också ju...där får man inte stå och där får man inte stå..ja ni fattar. Långt om länge och en bra bit därifrån hittade vi en plats att ställa bilen på. Tack gode att lillan går så fint själv nu annars hade jag ju varit halvdöd när vi kom fram.
Men vi var där några minuter innan utsatt tid så det hanns med att leka lite pajas i väntrummet:-)
Gullungen gjorde succe bland gamlingarna och sjuklingarna. Det jag bara inte förstår är VARFÖR måste folk som inte känner henne ta i henne när hon går förbi. Sådär gör jag verkligen inte på barn som jag inte känner.
Där var en kvinna som tog tag och skulle hålla Tyra i handen när hon gick förbi så det var inte ens Tyra som ville. Sen släppta kvinnan knappt när jag gick fram och skulle ta Tyra...freak!!! Ville bara ta upp och sanera min lilla buse efteråt.
Men läkarbesöket gick kanonbra och hon satt som en ängel i mammas knä medans doktorn lyssnade och tittade och petade. Diagnosen blev hmmm tror det hette att hon fått en virussjukdom i slemhinnorna i luftstrupen och det fick man ingenting för utan hostan kunde pågå ett antal veckor till och det är i inget farligt eller smittsamt. Och det var ingen större fara att hon inte vill äta så länge hon dricker..så ja det kändes skönt att fått reda på att det ser bra ut iallafall.

Och eftersom Tyra varit så duktig åkte vi upp till Barnens hus och köpte leksak. Det blev en hink med träklossar i alla de färger och former och ett set med fingerfärg så nu ska det byggas och målas på Hyben Way.
Vi var hemma en strax innan the daddy så lillan fick vila och jag kastade mig in i tvätthögen som skulle vikas och läggas i i garderoberna. HATAR verkligen vika och lägga in kläder. Att tvätta och hänga upp är inga problem men den andra biten är verkligen kräkmedel. Men det måste ju göras nu när man är en av de vuxna i huset. Shit man visste inte hur bra man hade det när man var liten. Så tack mammsen för alla kläder du vikt till mig genom åren
:-)
När Daniel kom hem packade vi in oss i bilen och for till Bauhaus (för där har vi ju aldrig varit förr hehe).
Kvällsmaten fick bli lite lyxigt igår på Max och det uppskattades av hela familjen.
Tyra fick en egen liten burgare och en mugg med äpplejuice och var grymt nöjd. Sen att peta av bitar av brödet och dippa dom i ketchup var rena lyxen.
Sen bar det av hemåt och blev en lugn kväll dock med en liten buse som skulle upp i soffan ner från soffan osv.
Tack och lov att det finns inspelningsbar box så att man kan avnjuta veckans Cougar Town en annan dag.
Nä nu pips det här brevid i sängen och en blöja putar upp under täcket. Lillan har upptäckt att jag smittit över till Daniels sida och trängs nu här istället:-D Lätt att dela madrass med en 84 cm lång tjej som envisas med att ligga på tvären. Inte många cm kvar till denna tjocka mamman:)
Men tuddelu så länge gott folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela