ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Tra lala lala

Publicerad 2010-05-06 09:13:20 i Allmänt,

Det var inga ljuva toner jag vaknade till idag. Tyra var superledsen och totalt omöjlig att trösta. Det var bara till att gå tunt och schhh och såja tills hon lugnade ner sig. Sen skulle ju blöjan bytas och vällingen blev inte klar tillräckligt snabbt ja allt var kaos för lillfröken. Men nu är magen mätt och barnprogramen igång så faktiskt har jag fått både puss och kram och kunnat busa lite med henne utan att hon morrar åt mig. Får hoppas att det blir en bra dag trots denna tråkiga start. För idag har Tyra lekdejt med sin kusin. Dom ska busa på lekplatsen hemma hos honom också ska vi fika ute om nu inte vädret vill något annat. Mysigt va:)
Tänkte även ta en sväng in om Ikea och skopunkten innan vi ska dit. Har en del småsaker som saknas i babyns rum och lite annat smått till hemmet som jag känner behövs så att vi får in lite känsla här. Sen vill jag kolla efter ett par nya skor till Tyra för som det är nu så har hon samma skor ute och leker med som när vi går bort och det känns lite tråkigt även om hon ÄLSKAR sin blinkskor som hon fått av mormor.
Tja det var väl dagens planer så får vi se sen vad som händer därefter.

Som ni märker så är jag dålig på att bjuda på kort men det är för att kameran ligger just nu nerpackad i bb-väskan och oftast orkar jag inte plocka upp den. Lata lata jag.
Aaaaj nu fick jag mig en rejäl spark i magen av liten. Tja säger ju det att om h*n inte trivs så kan h*n ju alltid titta ut eller vad säger ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela