ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Har ni saknat mig??

Publicerad 2010-10-17 20:48:35 i Allmänt,

Nu har det varit en sån vecka då energin bara legat på noll. Uppe flera gånger per natt med barnen och dagen börjar vid 4...tja som ni hör så kan detta ta slut på vem som helst.
Men men morsan är tillbaka och sitter just nu och ladar energi inför morgondagens premiärtur på dagis.
Japp imorgon är det dax för mammas lilla trollunge att bli en dagistjej. Gissar ni på att detta känns i mitt hjärta så gissar ni helt rätt. Min lilla fis blir ju liksom så stor nu. Svårt att förklara dom känslor och tankar som rör sig i mig just nu men detta kommer säkert sluta bra.
Kläderna vi ska ha på oss imorgon är framplockade och snart ska jag plocka ihop resterande så vi har med allt som vi ska imorgon.
På Ullared förra veckan så inhandlades det massa nya saker som Tyra ska ha på dagis, dock glömde denna guldfisken att köpa en ryggsäck till henne. Så nu är jag på jakt efter en söt liten väska som ska sitta på älsklingens rygg när vi vandrar till dagis. Jag har kollat runt och  tror att det kommer bli en sån här i rosa med hennes namn på.

Nä gott folk, inte världens roligaste inlägg men heeey begär inte för mycket av en sliten morsa som är på återhämtning;)
Jag ska nu ta på porrpyjamasen med en giraff på tröjan och giraffmönstrade byxor som jag fyndade förra veckan och krypa under täcket. Vem vet vilken natt vi har framför oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela