ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Lördag lördag och litta lördag

Publicerad 2010-10-30 20:08:59 i Allmänt,

Maken är i Danmark med kompisar, barnen sover och här sitter jag och njuter av tystnaden. Eller ja tv:n e på men jag bara e liksom. Ska dock bli intressant och se om jag kan hålla mig vaken en stund till.
Idag har jag och Tyra träffat våra fina vänner Angelica och Amir på Busfabriken. Tilea fick vara hemma och mysa med pappa medans jag och Tyra busade loss. Detta var första riktiga mamma-Tyra-grejen som vi gjort sen Tilea föddes och det behövdes verkligen. Det var mys att bara njuta av min stora tjej och bara finnas till för henne:)
Tilea och jag har ju 15 timmars ensamtid nu när Tyra är på dagis. Vilket faktiskt går helt okej förresten.
Igår när jag hämtade Tyra fick jag höra att hon gjort stora framsteg dessa 2 veckor även fast hon fortfarande blir ledsen från och till och kallar efter mig. Hon har dock blivit super-super-duper-mammig och vill bli buren en massa av mig. Hon pussar och kramar på mig HELA tiden och är bara helt underbar.
Sen har vi hittat anledningen till att Tilea varit lite extra gnällig senaste tiden...poff så har hon nu 2?!?!? tänder som trängt igenom i lilla tandköttet. Min lilla sessa växer för fort!!!!

Nä inget kul inlägg här inte så nu ska jag kolla på  Så mycket bättre på tv4.
Kollade ni inte på det förra veckan så kan jag verkligen rekomendera det. Gillar det skarpt:)
Ha en bra lördagskväll allihop och kräng inte för mycket godis för då e risken att ni mår som jag gör just nu:/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela