ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Aj min kropp

Publicerad 2010-09-08 12:14:10 i Allmänt,

Aj så ont jag har i min stackars kropp. Var på step igår här i hålan och kan säga att denna kroppen är inte van vid att röra på sig. Finns nog inte många centimeter som jag inte har träningsvärk i. Men nu längtar jag bara ännu mer tills gymmet börjar. Tror det kommer bli riktigt roliga pass där. Sen har jag ju som mål att försöka träna min kropp så att jag kanske skulle kunna springa tjejmilen nästa år. Och givetvis är ju mitt stora mål att bli SMAL!!!! Åhhh när jag blundar så vet jag precis hur jag vill att min kropp ska se ut. Lååång väg kvar bara, men man måste ju börja någonstans.

Igår hade vi en lekdejt med våra nya vänner i Ängelholms hembygdspark. Vi träffades klockan 10 och lämnade parkeringen typ vid 16,30 så det kan man väl kalla en heldag. Barnen lekte helt underbart fint och småtjejerna sov fint i sina vagnar och vaknade bara lite för att fylla på med mat och ligga och jollra. Underbara ungar vi har.
Tilea har dock bestämt sig för att hon är en stor tjej och ska inte alls ligga som en bebis i liggdelen:) Så det var ju bara till att byta innan lillan har ett sexpack på magen.

På programet idag står en träff med kusinerna. Vi har inte träffats på jättelänge så idag ska Tyra och Liam få leka en stund tillsammans. Sen ska vi hem och packa ihop Tyra för när Daniel slutat jobba ska dom två och bada.
Tror att dom kommer få en supermysig stund tillsammans:)

Nä nu ska jag gå och slå en signal och se vad som händer med min mobil. Vill ju ha försäkringsbeskedet snabbt så jag kan hämta ut en ny:)




Opps glömde ju berätta att i förrgår provade Tilea att äta gröt första
gången...mums tror jag betyget blev även om det inte syns på bilden
 för hon totaldissade flaskan efteråt.



Sen måste jag lägga upp en helcool bild på Tilea.
Snygg stil att somna på va?

Kommentarer

Postat av: sicka

Publicerad 2010-09-09 15:23:34

Tack för de värmande orden!!! Saknar er, kramkram <3

Postat av: Emma

Publicerad 2010-09-11 18:10:35

Känns väl skönt att börja träna lite :) Det ska kännas att man har gjort något, haha :)

Kämpa på hej å hå! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela