ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Att man kan känna sig så liten

Publicerad 2010-09-17 11:29:18 i Allmänt,

Finns ingen värre än när något händer ens barn.
Inatt fick jag för första gången uppleva skräcken att allt inte var okej med mitt barn.
Klockan var ca 00,15 och jag skulle precis gå och ta en dusch för att sen krypa ner i sängen. Plötsligt hör jag värsta hostattacken. Jag trodde det var Daniel eftersom han är lite förkyld och har astma. Det lät som hans astmahosta och man riktigt hörde hur svårt det var att andas. Sen blev det tyst och jag hörde ett gallskrik, inte var det Daniel som hostat utan min älskade lilla Tyra. Hon var helhysterisk och hade svårt att andas och det bara rosslade när hon andades. Hela tiden skrek hon aj med den lilla röst hon hade kvar och hon tog sig runt halsen.
Jag kunde inte alls trösta henne och jag blev bara räddare och räddare eftersom jag hörde att hon hade svårt att andas. Jag ringde mamma som sa att vi skulle åka in till barnakuten och att hon kunde förlja med om jag ville. Klart jag ville!!!
Jag väckte Daniel som lyckades trösta Tyra. Han var coollugn och sa direkt att han trodde att det var falsk krupp. Han har själv haft det så han blev inte stressad alls. 
Jag klädde på Tyra och så fort mamma kom så stack vi tre till barnakuten.
Där fick vi ett supervälkomnande och det konstaterades snabbt att det var falsk krupp. Hon undersöktes och fick beröm för att hon var så lugn.
Hon fick medicin och sen fick hon andas i en maskin och sen var det bara att vänta. Det lyxades till med Piggelin och sen blev loppan helt pigg (inte konstigt med en sockerkick mitt i natten).
Jag fick information och sen blev det att åka hem.
Tyra var inte ett dugg trött och Tilea märkte hur uppstressad jag var och ville inte alls somna så inatt har det inte blivit mycket sömn för vår del.
Tyra och Tilea sover gott nu och jag ska pyssla lite här hemma för sen får vi trevligt besök.

Och givetvis vill man skämma bort dom man älskar mest i hela världen lite extra efter något sånt här hänt så
Tyra fick en söt liten servis i porslin med Katten Findus som är den nya favoriten just nu och Tilea fick en leksak från Fisher Price.


Sen får jag ju inte glömma nämna att just i detta ögonblick går vi och väntar på att lille kusinen ska komma till världen. Glenn och Marie skickade ett sms innan att dom var inne på BB men än hade ingen bebis kommit så nu håller vi tummar och tår för dom att han vill titta ut snart.
Mys med en ny bebbe i släkten:)
Tilea kommer bli så stor brevid honom, buhu min lilla tjej växer för snabbt.
Men varje dag med mina barn är en lycka jag inte kan beskriva.
Hur tufft det än kan vara med 2 små barn så överväger allt det underbara det som kan kännas jobbigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela