ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Synden kostar

Publicerad 2010-09-06 12:27:55 i Allmänt,

Har haft en helt underbar helg med min lilla familjHjärta
I lördags började dagen med att jag fick sovmorgon ända tills klockan 10...weeiii vilken bra start kan jag bara berätta. Vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi ut till Pannkaksladan och smaskade pannkakor och busade på lekplatsen. Vi kollade på djur och hade det bara sådär mysigt som man har en lördag tillsammans med dom som man älskar. Efter allt ätande och busande så pekade näsan mot Maxi för att fylla på kylskåpet så att vi skulle kunna snaska något gott på kvällen. Det blev fläskfilegratäng med hemmagjorda klyftpotatis och sallad. Behöver jag ens berätta att det smakade smaskens. När barnen gått och lagt sig drack jag en god drinkSkål...japp första alkoholen sen Johan och Carros bröllop. Dock drack jag bara halva för även om den smakade smaskens så näää jag är nog inte gjord för alkohol längre. Vi dukade fram grönsaker, chips och dippa och bara slappade.
Dock så läste vi att den 40-åriga mannen som försvunnit i Ödåkra en vecka tidigare hittats död.
Stackars familj.
Så då uppskattade jag mina älsklingar ännu merHjärta

Jag glömde dock bort mig i tiden och kom på typ vid 1 på natten att f*n jag ska ju upp tidigt på söndagar och gå på babysim.
Snabbt ner med kläder och grejer i väskan och hopp i säng.
Upp med tuppen och iväg för att bada med lillan.
Lika mysigt denna gångenSkrattande
När vi hade badat klart körde vi och köpte nybakat bröd och hem till de andra 2 älsklingarna och åt god frukost.
Vi busade och sen var det dax för vila för tjejerna. Efter det så packade vi ihop oss och körde till Busfabriken.
Jag lämnade Daniel och Tyra där för att göra av med litta energi och sen drog jag och Tilea vidare för att shoppa på Väla. Jag hittade en söt mössa till Tilea och jeans och tröjor till Tyra.
Tillbaka till Busfabriken för att leka lite till och sen for ViPerssons vidare till Vallåkra.
Smaskig middag och god efterrätt och mer busande sen var det dax att åka hem igen.
Tilea var superledsen och det enda som till sist hjälpte var att få ligga och mysa nära mamma. Givetvis så slocknade både jag och Tilea på soffan. Klockan var typ 20,30 och sen flyttade vi in i sängen vid 22.

Som ni ser så går det en röd tråd av onyttigheter genom vår myshelg vilket resulterade av en liten viktuppgång imorse. Men denna underbara helgen var värd det men nu är det måndag och nya hårdare tag gäller för idag är det precis 1 månad tills jag tar ett steg närmare kärring. Och då är ju mitt mål att jag ska ha gått ner 15 kg.
Så det blir till att kämpa kämpa kämpa för att ens komma i närheten. Demon



Kommentarer

Postat av: Ninna

Publicerad 2010-09-06 14:00:30

Vilken supermysig helg ni haft :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela