ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Underbara måndag

Publicerad 2010-09-13 10:44:57 i Allmänt,

Härliga måndag=>en ny vecka med nya utmaningar ochh upplevelser:)
Denna underbara höstdag började perfekt med ett -1,2 kg på vågen. Inte illa för att inte räknat points på en hel vecka. Sen har jag i och för sig inte vräkt i mig heller men det kan lätt bli något för mycket när man inte räknar så inte trodde jag att det skulle vara så mycket ner:)
Mitt nästa delmål är att ha lyckats gå ner 15 kg till min födelsedag och nu är jag inte långt därifrån.
Om jag lyckas så ska jag och maken min gå ut och äta själva för första gången sen Tilea föddes. Och eftersom vi i såna fall firar min viktnedgång så fick jag välja ställe att äta på, mitt val blev Swea:P
Sen blir det nya tag igen eftersom jag hemskt gärna skulle vilja ha nått mitt slutmål till julafton. Det får bli många tidiga morgnar eller sena kvällar på gymmet. Vill helst inte vara ifrån barnen allt för mycket utan 1-2 i veckan kommer bli bra sen tänker jag passa på när småttingarna mina sover. Får kämpa rumpan av mig:)

Nog om vikt. På dagens program står det en mysig hemmadag för oss tjejer. Vi ska ut på promenad hade jag tänkt och sen ska vi fixa och dona här inne och lite ute i trädgården. Lekstugan ska göras i ordning inför höst/vinter och min örtträdgård ska rensas. Som ni hör så är man aldrig rastlös i detta hemmet:) Härligt va!!

Sen idag är ju också en stor dag ...det är Tileas 4-månadersdag.
I 4 månader har vi hittills fått njuta av denna lilla person och sett henne växa och utvecklas.
Kärleken till henne växer sig bara större och större för varje dag som går.






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela