ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

Ris och ros

Publicerad 2010-09-14 22:38:34 i Allmänt,

har haft en mysig dag med min tjejer på ÖF idag. Vi fick najsigt sällskap av Elina och Lova och det var så kul att få träffa min goa vän igen. En av mina närmaste vänner genom skolåren och sen blir det ju tyvärr så att man glider isär när skolan slutar. Vi träffas då och då men det går alldeles för länge mellan gångerna.
Fast nu kommer vi ses mer eftersom vi ska gå och sjunga med barnen på tisdagar.
Japp nu blir det till att sjunga ännu en dag i veckan, men jag tränar ju Tyra inför Idol 2011 så det gäller ju att ta alla chanser till träning som ges;)
Dock får ÖF lite ris av mig denna veckan. Svårt för folk som blir besvärade av livliga barn. Tyra är bland de äldsta barnen på öppna och är en liten tjej med mycket spring i. Hon är en go liten tjej som börjar komma på att hon kan själv väldigt mycket och börjar bli en stor tjej. Givetvis så vill hon inte alltid samma som sin mamma och då kan det bli lite ledsamt. Det är ju för att hon ska få busa av sig och få träffa andra barn som vi går på ÖF och därför stör det mig att någon kan ha en lite nedlåtande ton till mitt älskade barn som bara vill leka och busa.
Kanske är jag känslig men när det gäller mina barn, mitt allt så ja då är jag känslig.
Sen fick jag veta att jag måste betala 150:- även för Tilea för att få gå på sången. Hallå hon sitter och sover i sin bilstol och det ska jag betala för...men det är ju bara till att hosta upp pengarna om jag vill gå med Tyra.
Visst är det inga stora summor men det är bara principen...och det stör mig något fruktansvärt. Och man är ju inte direkt rik när man är mammaledig.

Nä idag är jag litta irriterad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela